Compania Amore Pacific certificata ISO 27001

Scris de Advisor pe July 26th, 2011 in Stiri

Compania Amore Pacific este premiata cu certificarea ISO 27001 pentru securitatea informatiei

18 iulie 2011. Amore Pacific Corp. a declarat ca a devenit prima companie de cosmetice coreene care sa detina o acreditare a Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 27001.

Pentru a obtine certificarea ISO 27001, cel mai mare fabricant de cosmetice pe plan national a trecut printr-o serie de audituri riguroase – interne si externe – timp de doi ani, au declarat surse din cadrul companiei.

In decembrie 2009, compania si-a pus la punct un centru de securitate a informatiei si a angajat mai multi profesionisti in domeniu pentru a-si intari masurile de control privind securitatea informatiei.

Amore si-a anuntat, de asemenea, de curand, noile linii directoare referitoare la asigurarea manipularii sigure a datelor confidentiale de afaceri si ale clientilor.

“Certificarea ne da oportunitatea de a reafirma importanta securitatii informatiei. Vom continua sa facem eforturi de a ne proteja mai bine tehnologia, competenta in afaceri si informatiile clientilor,” a declarat Lee Yoon, director eexecutiv de resurse umane la Amore Pacific.

Certificarea ISO 27001 se intinde dincolo de securitatea IT de baza si se aplica tuturor aspectelor de gestionare a riscurilor privind securitatea informatiilor dintr-o organizatie.

Amore planuieste sa continue sa depuna eforturi pentru a mentine certificarea si sa ii extinda acoperirea la celelalte sucursale ale sale, au mai spus surse din cadrul companiei.

Fabricantul unor marci premium ca Sulhwasoo si Amore Pacific detine aproape 40 de procente de pe piata locala si 1,3 procente de pe piata mondiala. Compania, care se afla in prezent pe pozitia 20 in lume, vizeaza sa intre in topul celor mai bune zece companii de cosmetice din lume pana in 2015. Aflati mai multe despre companie la adresa web http://en.amorepacific.com.