Fabrica britanica obtine certificarea ISO 14001 de mediu

Scris de Advisor pe October 11th, 2011 in Evenimente

Fabrica britanica Fushi Copperweld primeste certificarea ISO 14001 pentru managementul sau de mediu

Telford, Anglia. 5 octombrie 2011. Fushi Copperweld, liderul mondial in productia de conductori bimetalici pentru telecomunicatii, utilitati electrice, industria auto si altele, a anuntat astazi ca fabrica sa din Telford, Anglia, a fost certificata ca indeplinind cerintele standardului international ISO 14001:2004, un standard de management al mediului. Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) a elaborat standardele pentru managementul mediului pentru a incuraja companiile sa isi evalueze toate zonele in care activitatile lor au consecinte asupra mediului si sa lucreze in mod activ pentru a reduce acest impact.

“Fushi Copperweld a mentinut dintotdeauna inaltele standarde si proceduri ale calitatii si toate facilitatile noastre sunt certificate ISO 9001,” a spus Joe Longever, presedintele consiliului de administratie al companiei. “De asemenea, urmarim activ aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste interactiunea noastra cu mediul, si suntem foarte multumiti ca fabrica noastra din Telford a primit certificarea ISO 14001. Procesele noastre sunt foarte prietenoase cu mediul, iar aceasta certificare subliniaza angajamentul nostru corporativ de a administra responsabil resursele planetei.”

Deschisa in 1998, locatia din Telford a companiei Fushi Copperweld a dezvoltat un sistem de conformitate cu noua certificare ISO 14001 si a initiat noi proceduri ca programul sau inteligent de reciclare si angajamentul de a reduce consumul de energie. Compania intentioneaza, de asemenea, sa faca imbunatatiri continue prin analize regulate privind reducerea efectelor asupra mediului.

Jim Porteous, directorul executiv al fabricii, a declarat: “In Europa se aplica legi si reglementari si mai stricte in privinta poluarii, reciclarii si debarasarii de deseuri. Conformarea la normele rigide impuse de ISO 14001 ne va ajuta sa ne indeplinim aceasta raspundere sociala sporita.”

Fushi Copperweld Inc., prin intermediul filialelor proprii Fushi International (Dalian) Bimetallic Cable Co. Ltd. si Copperweld Bimetallics LLC, este cel mai important producator si proiectant inovator de produse conductoare bimetalice placate cu cupru destinate telecomunicatiilor, transporturilor, utilitatilor, aplicatiilor electrice si industriale.

Beneficiind de capacitati extinse de proiectare si fabricare si dovedind o dedicare de lunga durata fata de serviciile oferite clientilor, Fushi Copperweld este marca preferata de produse bimetalice in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati: www.fushicopperweld.com.

Tags: ,