Dakota Micro dobandeste certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe October 24th, 2011 in Stiri

Dakota Micro, Inc. este premiata cu certificarea calitatii ISO 9001 pentru unitatea sa de productie din Dakota de Nord

Cayuga, Dakota de Nord. 17 octombrie 2011. Dakota Micro, Inc., lider in furnizarea de camere industriale profesionale, incluzand sisteme de camere video retrovizoare destinate sectoarelor agricol, militar, de lucrari publice si constructii, a anuntat astazi ca a obtinut certificarea ISO 9001:2008. Dakota Micro a primit aceasta distinctie de la QMI-SAI Global pentru indeplinirea liniilor directoare privind calitatea stabilite de Organizatia Internationala pentru Standardizare.

Acesta certificare recunoaste faptul ca Dakota Micro se dedica indeplinirii si depasirii asteptarilor clientilor, furnizarii constante de produse si de servicii de inalta calitate si imbunatatirii continue a produselor si proceselor proprii, respectand cerintele standardului ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

“Compania s-a mandrit dintotdeauna cu calitatea produselor sale si si-a construit reputatia de a oferi clientilor echipamente superioare, fabricate in America. Obtinerea certificarii ISO 9001 a reprezentat un pas important pentru companie si ne-am propus sa folosim instrumentele puse la dispozitie de standardele calitatii pentru a ne imbunatati continuu produsele, serviciile si compania vazuta ca un intreg,” a declarat Charissa Rubey, director de vanzari si marketing la Dakota Micro, Inc.

Certificarea ISO sprijina obiectivele corporative ale companiei Dakota Micro, consolidand, in acelasi timp, o cultura a excelentei. Deoarece Dakota Micro continua sa se extinda pe piete din intreaga lume, platforma de dezvoltare a calitatii elaborata de ISO va asigura clientii ca vor continua sa primeasca produse si servicii de cea mai inalta calitate de la Dakota Micro, Inc.

Dakota Micro, Inc. este o companie privata aflata in sud-estul statului Dakota de Nord. Compania este producator exclusiv al sistemului de camere video retrovizoare AgCam si are parteneriate cu producatori de echipamente originale ca Trimble, AGCO, TOPCON, AgLeader, Kinze si DICKEY-john, pentru a numi cativa. Compania se mandreste cu reputatia sa pe piata agricola si cu prezenta sa in afaceri din 2002. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dakotamicro.com.