Complex rezidential obtine certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe July 14th, 2012 in Stiri

Complexul rezidential The Wave din Muscat castiga certificatul ISO 9001 de calitate

30 iunie 2012. Saptamana aceasta, serviciul clienti al complexului rezidential The Wave din capitala Sultanatului Oman a sarbatorit obtinerea certificarii Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008, care recunoaste faptul ca sunt respectate cerintele standardului de imbunatatire a procedurilor de functionare si de reducere a costurilor.

Certificarea ISO 9001 atesta faptul ca The Wave, Muscat adera la indrumarile ISO de asigurare a calitatii, ceea ce inseamna ca sistemul de management al calitatii indeplineste cerintele clientilor privind calitatea, sprijinind imbunatatirea continua si crescand satisfactia clientilor.

Cei 25 de membri ai serviciului clienti apartinand The Wave, Muscat au fost prezenti la ceremonie pentru a-si sarbatori reusita, ocazie cu care auditorul ISO Bernard Anderson le-a inmanat certificarea ISO 9001.

In timpul discursului sau, Michael Lenarduzzi, directorul executiv al proiectului The Wave, Muscat, a spus: “Serviciul clienti este o parte integranta a afacerii noastre si, deoarece se afla in prima linie, echipa sa trebuie sa sustina valorile The Wave, Muscat si eforturile noastre de a atinge excelenta. Sunt foare mandru de aceasta echipa; este minunat ca au primit recunoasterea dedicarii si capacitatilor lor.”

The Wave, Muscat este o destinatie de lux in Sultanatul Oman, reprezentand un parteneriat intre sectorul public si cel privat. O comunitate de talie mondiala, care se intinde de-a lungul a 6 km de plaja naturala, The Wave, Muscat va cuprinde un teren de golf proiectat de Greg Norman, un port, apartamente si case moderne si spatioase, vile, hoteluri de 5 stele, magazine si restaurante. Situat in apropierea Aeroportului International Muscat, The Wave le ofera un adevarat camin celor interesati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.thewavemuscat.com.