Companie high-tech obtine certificarile ISO 20000 si OHSAS 18000

Scris de Advisor pe February 10th, 2013 in Stiri

Consortiul Morpho a anuntat ca Smart Chip, filiala indiana a concernului, a obtinut certificarile ISO 20000 si ISO 18000

ISO/IEC 20000 este un standard international ce acorda companiilor detinatoare capacitatea de a-si demonstreze excelenta si cele mai bune practici in managementul IT. Standardul permite companiilor crearea de evaluari bazate pe date concrete care sa demonstreze imbunatatirea furnizarii serviciilor IT.

Obtinerea certificarii ISO/IEC 20000-1:2011 demostreaza faptul ca Smart Chip se conformeaza cerintelor standardelor recunoscute international pentru managementul serviciilor IT, reliefand concentrarea companiei fata de imbunatatirea continua ca mijloc de crestere a satisfactiei clientilor.

In plus, Smart Chip a obtinut, de asemenea, si certificarea ISO 18000 ( echivalenta cu OHSAS 18001) care acopera domeniile legate de sanatatea la locul de munca si de sistemele de management al sigurantei, reprezentand o asigurare pentru partenerii companiei asupra faptului ca se iau toate masurile necesare pentru protejarea angajatilor. Certificarea reprezinta si o confirmare a faptului ca organizatia activeaza conform standardelor de sanatate si politicilor de siguranta statutare.

“Aceste doua certificari recunosc dedicarea Smart Chip fata de investirea continua in furnizarea de servicii conforme celor mai inalte standarde, in mentinerea celor mai ridicate standarde de securitate si in imbunatatirea continua spre beneficiul atat al clientilor companiei cat si al angajatilor ei” a declarat Sanjeev Shriya, senior vice presedinte Morpho, divizia Asia Pacific.

Morpho, o companie high-tech in cadrul grupului Safran, este lider mondial in furnizarea de solutii de identificare, detectie si acte electronice. Compania este specializata in aplicatii legate de managementul deplasarii personalului, bazat pe tehnologii biometrice, sector in care este lider mondial, precum si in solutii legate de carduri inteligente si siguranta terminalelor.

Sistemele integrate si echipamentele companiei sunt furnizate la nivel global si contribuie la siguranta si securitatea tranporturilor, informatiilor, presoanelor si tarilor. (conform unui comunicat 4-traders.com)