Companie de telecomunicatii obtine certificari ISO 14001, 27001 si OHSAS 18001

Scris de Advisor pe August 7th, 2012 in Stiri

Performanta exceptionala si satisfactia clientilor, rasplatite de Biroul Britanic de Evaluare prin acordarea celor 3 certificate ISO

Cheltenham, Marea Britanie. 31 iulie 2012. Companiei multinationale Horsebridge Network Systems Ltd din Cheltenham, detinatoare a unor echipamente care utilizeaza tehnologia comunicatiilor instalate in peste 120 tari din intreaga lume, i-au fost astazi recunoscute performanta de talie mondiala si satisfactia oferita clientilor prin primirea unei multiple certificari ISO din partea Biroului Britanic de Evaluare (British Assessment Bureau).

In urma unui audit independent realizat de reputatul organism de certificare, Horsebridge a obtinut certificarile recunoscute international ISO 14001, ISO 27001 si OHSAS 18001, care s-au alaturat certificarii ISO 9001, obtinute initial in 2002, ceea ce plaseaza compania pe una dintre cele mai importante pozitii din domeniul sau de activitate. Certificarile demonstreaza angajamentul asumat de Horsebridge fata de calitatea serviciilor furnizate clientilor sai.

Geoff Smith, directorul general al companiei, a declarat: “Suntem una dintre putinele companii de elita din lume care detine o asemenea gama larga de acreditari, ceea ce ne subliniaza angajamentul fata de clientii nostri si atentia pe care o acordam calitatii, mediului, securitatii informatiei si sanatatii si securitatii profesionale. ”

“Nu multi clienti ajung sa vada activitatile din spatele birourilor furnizorilor lor. Aceasta recunoastere demonstreaza ca putem oferi in siguranta o solutie de calitate de la pretul estimativ pana la furnizarea serviciilor, ramanand in acelasi timp atenti la problemele mediului inconjurator si mentinand masurile stricte de control aplicate securitatii,” a adaugat Geoff Smith.

Horsebridge a castigat acum dreptul de a afisa ravnitul logo al certificarilor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 si OHSAS 18001 acordate de British Assessment Bureau pentru a-si demonstra conformitatea cu aceste standarde.

• ISO 9001 fost introdus prima data in 1987 si le solicita organizatiilor sa demonstreze ca fac ceea ce spun ca fac si ca aplica un sistem de management al calitatii pentru a asigura consecventa si imbunatatirea, ceea ce duce la cresterea nivelurilor de performanta si de satisfactie a clientilor. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca isi mentin aceasta dezvoltare in linie ascendenta.

• ISO 14001 dateaza din 1996, initial fiind un standard britanic. El le impune organizatiilor sa aiba o politica de mediu si un plan de actiune pentru a-si gestiona impactul asupra mediului. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca isi mentin aceasta dezvoltare in linie ascendenta.

• ISO 27001 este un standard elaborat pentru a ajuta la conceperea, implementarea si mentinerea unui sistem eficient de management al securitatii informatiei, utilizand o abordare orientata catre imbunatatirea continua. Standardul se bazeaza pe principiile Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica referitoare la securitatea informatiilor si a sistemelor de operare in retea. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca isi mentin aceasta dezvoltare in linie ascendenta.

• OHSAS 18001 a fost lansat in anul 1999 si le cere organizatiilor sa isi evalueze riscurile si sa isi implementeze un sistem eficient de management al sanatatii si securitatii ocupationale pentru a promova un mediu de lucru sigur si sanatos. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca isi mentin aceasta dezvoltare in linie ascendenta.

Din sediile sale din Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Kenya si Malaezia, Horsebridge pune la dispozitie o retea de comunicatii de talie mondiala si solutii pentru securitatea infrastructurii IT.

Baza sa variata de clienti include operatori de telefonie fixa si mobila, retele militare, guvernamentale, municipale, de transport si de utilitati, servicii de urgenta din intreaga lume.

Valorificand cererea care exista pentru aplicarea inovatoare a ultimelor tehnologii, Horsebridge ofera solutii fiabile, sigure, rentabile, usor de instalat si consacrate datorita performantei lor exceptionale. Puteti afla mai multe pe site-ul companiei, www.horsebridge.net.