Network Box obtine o tripla certificare ISO

Scris de Advisor pe August 9th, 2012 in Stiri

Network Box obtine o tripla certificare a standardelor internationale: ISO 9001:2008, ISO/IEC 20000-1:2011 si ISO/IEC 27001:2005

Houston, Texas. 31 iulie 2012. Continuand sa isi consolideze pozitia de lider de piata pe segmentul furnizorilor de servicii administrate de securitate, Network Box Corporation a reusit sa obtina statutul de companie triplu certificata ISO, prin primirea certificarilor ISO 9001:2008, ISO/IEC 20000-1:2011 si ISO/IEC 27001:2005.

Pierluigi Stella, director IT la Network Box SUA, a comentat: “Aceasta este, fara indoiala, o realizare monumentala pentru Network Box. Acum nu numai ca detinem aceasta tripla certificare pentru toate centrele noastre de operatiuni de securitate, ci ramanem si singurul furnizor de servicii certificat astfel in domeniul nostru de activitate.”

Certificarea ISO 9001:2008 acopera instalarea, configurarea, monitorizarea, mentenanta si suportul tehnic al tuturor dispozitivelor UTM (Unified Threat Management) ale Network Box, in timp ce certificarea ISO/IEC 20000-1:2011 se refera la serviciile IT si la sprijinirea tuturor activitatilor acoperite de domeniul certificarii ISO 9001:2008, pentru toti clientii Network Box, la scara mondiala.

Ca recunoastere a standardului sistemului de management al securitatii informatiei (SMSI), Network Box si-a pastrat, de asemenea, si certificarea ISO 27001, obtinuta prima data pe 24 februarie 2010.

Discutand despre aceste certificari la sediul central din Hong King al Network Box Corporation, Mark Webb-Johnson, director IT, a adaugat: “Network Box este de parere ca un aspect esential al ridicarii ‘la inaltimea standardelor’ il reprezinta garantarea faptului ca solutiile de securitate aplicate sunt instalate, monitorizate si mentinute in conformitate cu standardul ISO/IEC 27001:2005.”

“Deoarece managementul securitatii informatiei devine tot mai mult cel mai important subiect discutat de guvernele si de companiile din intreaga lume, un numar tot mai mare de directori IT se gasesc pusi in situatia de a trebui sa demonstreze activ ca solutiile de securitate IT pe care le aplica in organizatiile lor se ridica la inaltimea standardelor,” a adaugat Webb-Johnson.

Pur si simplu nu mai este suficienta aplicarea tuturor instrumentelor de securitate IT disponibile in acest moment. Cineva (sau, mai precis, o echipa de specialisti) trebuie sa monitorizeze, mentina si actualizeze toate sistemele de securitate a retelei, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Pierluigi Stella a concluzionat: “Natura securitatii nu ar trebui sa fie niciodata ‘ad hoc’. Consecventa este piatra de temelie a tuturor standardelor. Fiind o companie furnizoare de servicii administrate de securitate, cu sisteme de management certificate conform standardului ISO/IEC 27001:2005, Network Box ofera cel mai bun (si cel mai rentabil) raspuns.”

Network Box SUA, divizia americana a Network Box Corporation Limited, este cel mai important furnizor de servicii administrate de securitate pe piata locala. Compania a fost infiintata in anul 2000, ca raspuns la cresterea pericolelor asociate breselor de securitate, a atacurilor cu virusi si a unor amenintari similare generate de utilizarea tot mai extinsa a internetului. Pentru mai multe informatii, vizitati www.networkboxusa.com.