Companie de constructii obtine ISO 9001, 14001 si OHSAS 18001

Scris de Advisor pe May 15th, 2012 in Stiri

Doha, Qatar. 12 mai 2012. Compania de constructii Technical Cadres Contracting (TCC) si-a sarbatorit de curand realizarea atingerii obiectivului de crestere a organizatiei prin obtinerea a trei certificari internationale: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat ca TCC a devenit astfel una dintre putinele companii din Qatar care au obtinut simultan certificarile celor trei standarde intr-un timp atat de scurt de la infiintarea lor. Compania a fost recompensata pentru sistemele sale de management al calitatii, al mediului, al sanatatii si securitatii ocupationale.

Directorul general al TCC, Firas Mahmoud Ali Jabr al-Kisswani, a spus ca succesul companiei se datoreaza eforturilor tuturor angajatilor ei si a promis ca acestia vor isi vor continua drumul catre imbunatatire si excelenta.

“Este o mare realizare pentru orice companie sa obtina toate aceste certificari odata. Aceste reusite ne confirma angajamentul fata de valorile muncii cum sunt calitatea, mediul, sanatatea si siguranta, pe langa responsabilitatea noastra de a le oferi clientilor servicii eficiente,” a remarcat directorul general.

“Am asigurat satisfactia clientilor furnizand servicii de inalta calitate in domeniul lucrarilor civile referitoare la dezvoltarea energiei electrice in parteneriat cu proiectele de succes ale clientilor nostri, si am indeplinit specificatiile impuse la nivel mondial,” a adaugat el.

Reprezentantul organismului de certificare, Sherif Taher, a spus ca auditul a confirmat ca standardele internationale sunt aplicate la nivelul tuturor activitatilor desfasurate in companie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.tccqatar.com.