Acreditare aerospatiala pentru expertii EDM

Scris de Advisor pe July 24th, 2011 in Stiri

Acreditare aerospatiala pentru expertii EDM (certificare AS9100)

4 iulie 2011. EDM Precision Technologies Ltd, companie specializata in eroziunea electrica, a primit acreditarea AS 9100.

Directorul general Paul Waldron a declarat: “Detinem certificarea ISO 9001 de 13 ani si este excelent ca acum avem si certificarea mai exigenta a standardului AS9100 – in termeni simpli, o certificare AS9100 este ca ISO 9001 dupa ce a luat steroizi.”

AS9100 este standardul international privind sistemul de management destinat industriilor aviatice, spatiale si de aparare. Standardul AS 9100 pune la dispozitia furnizorilor un sistem inteligent al calitatii prin care pot fabrica produse sigure si de incredere pentru industria aerospatiala.

Mr Waldron a adaugat: “Se spune ca afacerile care supravietuiesc unei recesiuni devin mai puternice – sunt sigur ca e adevarat, insa cred ca nu e din cauza ca doar au supravietuit, apoi au stat deoparte si au asteptat ca soldul sa creasca. Cred cu tarie ca afacerile care devin cu adevarat mai puternice sunt cele care continua sa munceasca din greu si sa isi propuna noi provocari.”

“In 2010 ne-am fixat obiectivul de a ne spori capacitatea de a indeplini cererea si de a obtine acreditarea AS9100 si sunt foarte mandru de echipa noastra de la EDM Precision care ne-a ajutat sa ne atingem aceste obiective. In 2011 ne-am fixat iarasi teluri destul de dificil de atins, prin care vom castiga mai multe contracte in afacerile aerospatiale si ne vom imbunatati performanta generala.”

In ultimele opt luni de zile, EDM Precision a investit in doua noi utilaje suplimentare de eroziune electrica Mitsubishi pentru a se asigura ca poate sa indeplineasca cererile bazei sale de clienti in continua crestere. Deoarece sporturile cu motor constituie aproximativ 50% din veniturile companiei, EDM Precision isi doreste foarte mult sa isi construiasca o reputatie si in multe alte sectoare competitive ca: echipamentul stiintific, apararea si sectorul aerospatial. Vazut prin aceasta prisma, AS9100 nu a fost numai o necesitate, ci si pasul logic urmator.

Vizitati site-ul http://www.edmprecision.com pentru mai multe informatii despre activitatea companiei EDM Precision.