Certificari ISO pentru vibratii mecanice

Scris de Advisor pe June 18th, 2010 in Articole

Colectia de standarde pentru monitorizarea vibratiilor mecanice, socului si a starii de functionare

este prezenta pe un recent CD-ROM publicat recent de catre Organizatia Internationala de Standardizare, si care cuprinde peste 200 de standarde si documente complementare referitoare la socuri si vibratii mecanice.

Principalele obiective ale acestor standarde se refera la:
• Facilitarea comertului international
• Imbunatatirea conditiilor de mediu
• Asigurarea in bune conditiuni a sanatatii umane si a sigurantei publice
• Conservarea structurilor cu potential cultural si istoric
• Valorificarea mai buna a resurselor terestre prin imbunatatirea eficientei masinilor.

Comisia ISO / TC 108 a fost recunoscuta in mod formal de catre Biroul international de greutati si masuratori (BIPM), pentru expertiza sa in domeniul metodologiei metrologice legata de vibratii si socuri mecanice.

BIPM este o organizatia interguvernamentala responsabila pentru mentinerea unui sistem coerent de masura la nivel international si este recunoscuta de catre oamenii de stiinta drept lider mondial in domeniul metrologiei.

Colectia de standarde pentru monitorizarea vibratiilor mecanice, socului si a starii de functionare sub forma de CD-ROM (ISBN 978-92-67-10529-1) este disponibila la institutele nationale membre ISO (Asociatia Romana de Standardizare, la noi).

Acesta poate fi, de asemenea, obtinuta direct de la secretariatul central ISO, la pretul de 452 franci elvetieni, prin ISO Store sau prin contactarea departamentului marketing, comunicare si informatii. (www.iso.org) ~ certificari ISO pentru vibratii mecanice ~