Certificari ISO pentru calitate, mediu si securitate

Scris de Advisor pe October 3rd, 2011 in Stiri

Grupul Visiona BD este recunoscut prin certificarile ISO pentru calitate, mediu si securitate

Pamplona, Spania. 29 septembrie 2011. Grupul Visiona BD, companie navareza lider la nivel national in aplicarea sistemelor geotermice si a solutiilor energetice regenerabile, a fost certificat in privinta calitatii, mediului si securitatii.

Grupul a anuntat astazi ca certificarile obtinute sunt ISO 9001, pentru managementul calitatii; ISO 14001, pentru managementul mediului; OHSAS 18001, pentru sanatatea si securitatea la locul de munca; si ISO 27001, pentru sistemele de management al securitatii informatiei.

Intr-un comunicat dat publicitatii de grup, s-a subliniat ca aceste certificari atesta angajamentul de “a oferi cea cea mai buna siguranta posibila si cea mai buna calitate in toate aspectele legate de executia unei instalatii geotermice.”

Pentru a avea o eficienta deplina, energia geotermica impune o armonizare a tuturor proceselor de productie (de la perforare si introducerea sondei, la umplerea golurilor, pana la proiectarea din sala tehnica a tuturor elementelor). Executia corecta a tuturor proceselor are ca rezultat o instalatie geotermala perfecta, cu o eficienta garantata si care ajuta clientul sa faca economii substantiale.

Folosind energia regenerabila, putem economisi peste 70% din costurile generate de sistemele energetice conventionale, mediul fiind si el protejat gratie lipsei de emisii de CO2. Pentru mai multe informatii despre Visiona BD, vizitati http://www.grupovisiona.com.