Certificare ISO 9001 pentru Firma producatoare de electronice

Scris de Advisor pe September 15th, 2012 in Stiri

Sistemul de management al calitatii aplicat de PolyIC, confirmat de certificarea ISO 9001

7 septembrie 2012. Firma germana producatoare de electronice imprimate PolyIC GmbH & Co. KG a fost certificata in luna iulie conform standardului Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008.

Certificarea ISO 9001 confirma in mod oficial eficienta proceselor de management al calitatii aplicate de PolyIC. Pentru a primi certificarea ISO 9001, companiile trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte stricte predeterminate. Dupa primirea certificarii, companiile trec printr-un audit anual pentru a garanta ca aplica in continuare principiile standardului ISO 9001.

Dupa trei ani are loc un nou audit de certificare. Daca acesta se incheie cu succes, certificarea ISO este valabila pentru inca trei ani.

Orientarea catre clienti si bunele relatii cu furnizorii sunt la fel de importante pentru managementul calitatii ca si instruirea interna a angajatilor si identificarea detinatorilor de procese.

Directorul general Wolfgang Mildner a fost incantat de primirea certificatului ISO 9001, insa nu s-a indoit niciodata ca inspectia ar putea avea alt rezultat decat unul pozitiv. El a declarat: “Mentinerea unor relatii deschise de colaborare cu clientii, furnizorii si angajatii nostri a constituit dintotdeauna una dintre prioritatile companiei PolyIC. Acest lucru a simplificat introducerea proceselor de management al calitatii si a fost acum confirmat in mod oficial.”

PolyIC a demonstrat ca fluxurile interne de lucru ale companiei sunt planificate si proiectate clar pentru viitor pe baza unor proceduri documentate. Certificarea ISO 9001 ii ofera companiei o temelie care ii va permite sa fie activa atat pe pietele nationale, cat si pe cele internationale in viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.polyic.com.