Adunarea Generala ISO 2012

Scris de Advisor pe September 13th, 2012 in Evenimente

17-22 septembrie 2012, Statele Unite – Adunarea Generala ISO 2012

Deoarece este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de standarde internationale din lume, Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO – www.iso.org) joaca un rol important in perfectionarea pietelor mondiale in privinta unei multitudini de subiecte.

In fiecare an, o tara gazda organizeaza o adunare de mai multe zile, care reuneste peste 600 delegati si persoane insotitoare invitate din cele 163 tari membre ISO. Scopul acestui eveniment, cunoscut sub denumirea de Adunarea Generala ISO (AG ISO), este de a pune la dispozitie un loc de intalnire accesibil pentru discutiile care vor stabili directia viitoarelor produse, servicii si sisteme ISO. Pe langa intrunirile organizate cu ocazia AG ISO, vor fi organizate, de asemenea, si intruniri ale Consiliului ISO, Consiliului de Coordonare Tehnica ISO (ISO/TMB), Comitetului ISO pentru problematica tarilor in curs de dezvoltare (ISO DEVCO), iar una din zile va gazdui sesiunea deschisa a standardelor referitoare la sustenabilitate.

Cand si unde?

Pe 17-22 septembrie 2012, Statele Unite vor fi gazda comunitatii mondiale de standardizare, iar Institutul National American de Standardizare (ANSI – www.ansi.org) va primi delegatiile ISO in San Diego, California. Locul oficial de intalnire este San Diego Marriott Marquis Hotel & Marina – un hotel si un centru de intruniri cu servicii complete aflat in centrul orasului San Diego, la numai doua mile de Aeroportul International San Diego.

Cine poate participa?

Participarea la AG ISO 2012 este deschisa delegatilor numiti de membrii ISO si reprezentantilor organizatiilor internationale invitate. Pentru mai multe informatii, cei interesati pot contacta organismele nationale de standardizare (ASRO in Romania).

Programul oficial

Versiunea in limba engleza a programului oficial ISO pentru Adunarea Generala ISO 2012 poate fi consultat vizitand adresa http://isoansi2012.org/en/assets/files/iso_general_assembly_san_diego_2012_en_ld.pdf.