Certificare ISO 9001 pentru calatoriile de afaceri

Scris de Advisor pe September 18th, 2012 in Stiri

HRG France obtine certificarea ISO 9001 (managementul calitatii) pentru calatoriile de afaceri

ISO 9001 garanteaza calitatea organizatiei si a sistemului sau de management

13 septembrie 2012. Hogg Robinson Group (HRG) Franta a anuntat de curand obtinerea certificarii ISO 9001:2008 pentru calatoriile de afaceri si pentru evenimentele organizate in mediul de afaceri. Certificatul ISO 9001 a fost primit ca rezultat al auditului ISO realizat de organismul de certificare Dekra.

Standardul international ISO 9001:2008 garanteaza calitatea organizatiei si atesta elaborarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management al calitatii in cadrul grupului.

“Obtinerea acestui certificat ISO 9001 ne demonstreaza angajamentul de a furniza in permanenta servicii de inalta calitate, conforme cerintelor clientilor si legislatiei, de a creste in mod constant nivelul de satisfactie a clientilor nostri prin eficacitatea procedurilor pe care le aplicam si in special de a ne implementa un proces de imbunatatire continua”,

au declarat reprezentantii grupului intr-un comunicat de presa.

Hogg Robinson Group este o companie multinationala premiata, alcatuita din experti in serviciile corporative, specializata in planificarea calatoriilor de afaceri, gestionarea cheltuielilor si administrarea datelor cu ajutorul tehnologiei proprii.

Compania se mandreste cu eforturile pe care le depune pentru ca toti clientii sai sa isi indeplineasca obiectivele comerciale cu ajutorul gamei sale de produse si servicii personalizate.

Cu o echipa mondiala de peste 12000 angajati, HRG isi desfasoara activitatea in peste 120 tari. Compania cultiva cultura propriului patrimoniu: de la originile sale din 1845, la deschiderea primei agentii de turism in 1945, si pana la reteaua mondiala din prezent. Pentru informatii suplimentare despre HRG Franta si certificarea sa ISO 9001, vizitati www.hrgworldwide.com/fr.