Lexicon obtine certificare ISO 9001

Scris de Advisor pe March 21st, 2012 in Stiri

Angajamentul luat fata de calitate prin ISO 9001 duce la satisfactia clientilor

Conyers, Georgia. 20 martie 2012. Lexicon Technologies, Inc., lider in furnizarea de servicii de mentenanta care permit utilizarea diversilor operatori in domeniul echipamentelor IT de specialitate, inclusiv mobilitatea intreprinderii, scanarea si captura datelor, imprimante de etichete, periferice pentru POS-uri si altele, a anuntat obtinerea certificarii ISO 9001:2008. Intertek, unul dintre cele mai mari organisme de certificare ISO 9001 din lume, a incheiat evaluarea si inregistrarea sistemului de management al calitatii (SMC) de la Lexicon, care este “aplicabil la furnizarea de servicii de intretinere a echipamentelor electronice, de reparare si de reconditionare.”

In timpul anului 2011, o echipa dedicata a condus eforturile companiei Lexicon de a crea un sistem de management al calitatii care incorporeaza procese documentate, instructiuni de lucru, urmarirea neconformitatilor si a masurilor corective concepute pentru a atrage rezultate consistente in privinta calitatii si pentru a asigura imbunatatirea continua.

“Suntem mandri de toti angajatii nostri pentru ca au muncit din greu pentru a obtine certificarea ISO, a declarat Ben Reeves, directorul calitatii la Lexicon. “A ne crea si a ne implementa sistemul calitatii a constituit o buna experienta pentru noi toti – aceasta chiar arata anagajamentul nostru fata de clienti.”

“Atingerea obiectivului nostru de a obtine certificarea ISO 9001:2008 este un reper important care se potriveste angajamentului pe care Lexicon si l-a luat fata de calitatate, de satisfactia clientilor si de excelenta in tot ceea ce facem,” a declarat si Dave Wiedman, presedintele Lexicon si coordonatorul executiv al initiativelor companiei privind calitatea. “Asteptam cu nerabdare sa ne imbunatatim continuu procesele in urmatorii ani pentru a ne servi mai bine clientii – sistemul nostru de management al calitatii ne ofera ocazia sa facem acest lucru.”

ISO 9001:2008 este standardul recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii. Aceste sisteme care indeplinesc cerintele standardului ISO incorporeaza procese documentate, angajamentul conducerii, resursele necesare si realizarea produselor pentru a garanta satisfactia clientilor, ca si instrumente de masura si de analiza pentru a garanta imbunatatirea. Certificarea are loc in urma unui audit riguros de terta parte care acopera mai multe etape.

Lexicon Technologies se ocupa de produsele fabricate de Motorola/Symbol, Intermec, Zebra, Honeywell/HHP/LXE, IBM, NCR, Datalogic, Epson, Lexmark si multe alte companii cu renume international. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati www.LexiconTech.com.