Capital Electro-Circuits se certifica ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe August 13th, 2011 in Stiri

11 august 2011. Capital Electro-Circuits, Inc. isi anunta cu mandrie recenta certificare a standardului international al calitatii ISO 9001:2008, certificare decernata de Perry Johnson Registrars, Inc. pentru activitatea de producere de circuite imprimate. Compania a primit certificatul nr. C2011-01931 pe 4 august 2011 pentru managementul calitatii.

Organizatia Internationala pentru Standardizare este cel mai mare dezvoltator de standarde la nivel international. Certificatul ISO 9001:2008 verifica aderararea companiei la practici de management de cea mai inalta calitate. Devenind certificata ISO, compania satisface exigentele cerinte ale standardului in privinta sistemului de management al producerii de circuite imprimate personalizate si al serviciului de asamblare a acestora oferit clientilor.

Aceasta certicare ISO intareste suplimentar angajamentul pe care compania si l-a luat fata de clienti. Capital Electro-Circuits are o politica a calitatii prin care “isi va imbunatati continuu produsele si serviciile care vor indeplini sau vor depasi asteptarile clientilor. Feedback-ul primit de la clienti este de nepretuit pentru noi. Nu ezitati sa ne contactati cu sugestii despre cum ne putem imbunatati serviciile pe care vi le oferim,” s-a specificat intr-un comunicat de presa al companiei.

De peste 25 de ani, Capital Electro-Circuits, Inc. produce circuite imprimate in unitatea sa din Maryland, din centrul industrial Washington D.C./ Virginia de Nord. Compania produce circuite destinate aplicatiilor din sectoarele telecomunicatiilor, industrial, militar si medical. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.capitalelectro.com.