Backup Direct obtine certificare ISO 27001 si ISO 20000

Scris de Advisor pe July 28th, 2011 in Stiri

Backup Direct este premiat cu ISO 27001 (securitatea informatiei) si ISO 20000 (managementul serviciilor IT)

Bath, Regatul Unit al Marii Britanii. 27 iulie 2011. Backup Direct, un furnizor de varf de servicii cloud, a anuntat astazi primirea certificarilor standardelor emise de Organizatia Internationala pentru Standardizare ISO 27001 pentru managementul securitatii informatiei si ISO 20000 pentru managementul livrarii de servicii IT.

Standardele ISO sunt recunoscute pe plan international ca asigurand cele mai bune practici si procese in afaceri. Certificarea ISO 27001 este o recunoastere a angajamentului luat de Backup Direct fata de garantarea securitatii datelor clientilor sai.

In mod similar, certificarea ISO 20000 este o reflectare a investitiilor facute si a standardelor atinse de Backup Direct in livrarea constanta de servicii de calitate.

“A atinge excelenta in operatii este un tel strategic pentru Backup Direct, iar aceste doua certificari ISO sunt indicatori cheie in acest sens,” a declarat David Wigley, director de operatiuni la Backup Direct. “Ne dedicam furnizarii celor mai bune servicii posibile clientilor nostri, combinate cu o incredere deplina.”

“Deoarece tot mai multe afaceri se reorienteaza catre furnizorii de servicii cloud, este esential ca ei sa poata lucra cu o companie in care au incredere,” a mentionat Brett Raynes, directorul general Backup Direct.

“Daca te bazezi pe o terta parte in privinta sistemelor tale confidentiale de afaceri, atunci trebuie sa fii sigur ca datele tale confidentiale sunt in siguranta si ca vei avea intotdeauna servicii la dispozitie. Pe o piata din ce in ce mai aglomerata, nu este mereu usor pentru clienti sa aleaga intre diversi furnizori, insa certificarile noastre ISO 20000 si 27001 ne separa si mai mult de concurenta cu mai putina experienta sau mai ieftina.”

Pentru informatii despre standardele ISO 27001 si ISO 20000, vizitati www.iso.org/iso/iso_catalogue si http://www.consultanta-certificare.ro/.
Pentru informatii despre compania Backup Direct, vizitati www.backupdirect.net, www.voicedirect.net si www.comsdirect.net.

Tags: