Bowden vizeaza clientii ecologisti dupa certificarea ISO 14001

Scris de Advisor pe July 29th, 2011 in Articole

Bowden vizeaza clientii ecologisti dupa obtinerea certificarii ISO 14001 pentru managementul mediului

Bowden Group din Adelaide culege roadele investitiei in mediu castigand certificarea ISO 14001 in urma celor 18 luni de eforturi depuse in aceasta directie

26 iulie 2011. Echipa de la Bowden a pus la punct un comitet special in cadrul companiei si a petrecut 18 luni reducandu-si consumul energetic in vederea pregatirii pentru auditul extern.

Directorul executiv Jen Baile a declarat ca era un pas necesar pentru dezvoltarea companiei. “Standardele ISO sunt incredibil de importante deoarece ele sunt recunoscute la nivel global ca o culme a realizarilor.”

“Certificarea reprezinta testarea de catre un auditor extern a proceselor de management pe care le-am implementat in afacerea noastra si dovedirea ca acestea indeplinesc si – in unele cazuri – depasesc exigentele standardelor internationale.”

Aceasta este cea de-a doua reusita ISO a companiei: in iunie 2010 ea a obtinut certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii.

Baile a adaugat ca certificarea ISO 14001 va da posibilitatea companiei Bowden de a garanta clientilor ca nu primesc produse si servicii care au doar pretentia de a fi ecologice.

“Aceasta certificare iso ne va permite sa transmitem pietei mesajul nostru privind mediul inconjurator, avand in vizor acei clienti pentru care a face afaceri cu un furnizor de solutii de imprimare care detine aceasta certificare reprezinta un factor important,” a mai mentionat dna Baile.

“Institutiile oficiale ne vor privi in mod cert intr-o lumina pozitiva,” a concluzionat ea.
Vizitati www.bowdengroup.com.au pentru mai multe informatii despre companie.