Gulf Extrusions obtine certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe March 4th, 2009 in Stiri

Gulf Extrusions, una dintre cele mai mari companii de extrudare aluminiu din Golf, a obtinut certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

gulf-extrusionCertificatul este un etalon de excelenta acordat companiilor care se conformeaza clasei mondiale de standarde internationale ISO.
Aceasta certificare ISO confirma increderea in faptul ca aceasta companie continua sa ofere numai cele mai bune produse din aluminiu de calitate în regiune, a spus un oficial de top.

Certificarea ISO a fost acordata societatii Gulf Extrusions dupa o serie de evaluari riguroase ÅŸi inspectiile efectuate de catre o echipa de acreditare de la Lloyds Register Quality Assurance, Dubai, societate care reprezinta autoritatea de certificare.

Obtinerea certificarii ISO 9001 completeaza inclinarea continua a societatii Gulf Extrusions pentru calitate, care se reflecta printr-un sistem eficient de productie şi proces post-vânzare; folosirea celor mai bune materii prime, cum ar fi aluminiul omogenizat de înalta precizie; desfaşurarea unor excelente prese de extrudare; cursuri de formare la locul de munca pentru noile tehnologii; simplificarea logisticii de livrare.

“La Gulf Extrusions, vom face un punct pentru a se asigura ca calitatea este o parte integranta a tuturor sistemelor ÅŸi proceselor ÅŸi toti angajatii noÅŸtri înteleg pe deplin necesitatea de a mentine cele mai înalte standarde de calitate care au fost factorii cheie care au sustinut succesul nostru în regiune “, a notat un oficial.

Compania vizeaza în mod deosebit sa se adreseze cererii de aluminiul extrudat din Orientul Mijlociu, regiune care, conform studiilor recente, a ajuns la o medie de 450,000 de tone pe an, în 2008, cu Arabia Saudita, Qatar, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit, reprezentând cea mai mare parte a cererii.

sursa:  TradeArabia.com

Tags: