Oncology Services International primeste recertificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe November 2nd, 2012 in Stiri

Montebello, New York. 22 octombrie 2012. Compania Oncology Services International (OSI) a anuntat astazi ca a fost recertificata conform standardului ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii. OSI este cea mai mare organizatie de servicii independente din lume dedicate dispozitivelor oncologice cu radiatii, comercializand, de asemenea, si acceleratori liniari reconditionati.

“Daruirea de care dam dovada in indeplinirea celor mai inalte standarde ale calitatii si in imbunatatirea continua se afla in centrul a tot ceea ce facem aici, la OSI,” a spus Richard J. Hall, presedintele consiliului de administratie OSI. “Scopul nostru este sa garantam ca medicii au la dispozitie instrumentele de care au nevoie, atunci cand au nevoie de ele, pentru a le oferi pacientilor lor tratamente eficiente, si niciodata nu scapam din vedere faptul ca suntem partenerul lor si ca facem parte din misiunea lor clinica de a prelungi si de a salva vietile bolnavilor.”

“Angajamentul asumat de OSI in privinta calitatii inseamna a fi acolo la orice ora din zi sau din noapte pentru a garanta ca echipamentul utilizat pentru a trata pacientii este disponibil si functioneaza in mod corespunzator,” a spus Ronald Drake, vicepresedinte. “Angajamentul nostru in ceea ce priveste serviciile incepe cu echipa noastra de ingineri de teren, care detin extrem de multe cunostinte si au o mare experienta in domeniu.”

ISO 9001 este un standard mondial consacrat de management, in prezent el fiind adoptat de peste un milion de companii din peste 170 tari din intreaga lume. Certificarea ISO 9001:2008 le este acordata organizatiilor care indeplinesc cerinte riguroase privind implementarea deplina a unui sistem de management al calitatii (SMC) si care utilizeaza o abordare sistematica a gestionarii si imbunatatirii proceselor si procedurilor lor. OSI a primit recertificarea ISO de la DEKRA Certification, Inc.

Oncology Services International (OSI) este liderul mondial in serviciile destinate intretinerii si repararii acceleratoarelor liniare; OSI comercializeaza si sisteme si piese reconditionate, fiind cel mai mare vanzator de acceleratoare liniare reconditionate din lume. Compania are zeci de mii de piese si sisteme testate in stoc si ofera service nonstop, deplasandu-se la sediul clientului in maxim patru ore. Aflati mai multe vizitand site-ul companiei: www.thinkosi.com.