Innodata primeste certificarea ISO 27001 pentru intreaga companie

Scris de Advisor pe October 21st, 2012 in Stiri

New York. 9 octombrie 2012. Innodata Inc. a anuntat astazi ca a primit certificatul ISO 27001 pentru intreaga companie de la Bureau Veritas, unul dintre cele mai mari organisme de certificare la nivel mondial.

ISO 27001 este un standard recunoscut international pentru managementul securitatii informatiei; el a fost publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) in octombrie 2005. Companiile care primesc certificarea ISO 27001 au dovedit implementarea unor masuri de control din mai multe domenii, ca managementul riscului, managementul securitatii, managementul continuitatii afacerii si conformitatea cu standardele internationale.

Jack S. Abuhoff, presedintele Innodata, a declarat cu ocazia obtinerii certificarii ISO 27001:

“Transformarea programului actual de securitate a informatiilor aplicat de Innodata intr-un cadru conform ISO ne consolideaza abilitatea de a oferi servicii sigure si de calitate in sectoare ca cel financiar, al asistentei medicale si al asigurarilor.”

Infiintat in 1828, Bureau Veritas este unul dintre liderii mondiali in testare, inspectie si certificare, oferind servicii de calitate prin care isi ajuta clientii sa raspunda cerintelor crescande in privinta calitatii (ISO 9001), sigurantei (OHSAS 18001), protectiei mediului (ISO 14001) si responsabilitatii sociale (SA8000).

Innodata Inc. este un furnizor de servicii de consultata si de produse si solutii care vin in sprijinul clientilor pentru a crea, gestiona, utiliza si distribui informatii digitale. Bazandu-se pe o cultura a calitatii si inovatiei, Innodata si-a fidelizat de-a lungul timpului baza de clienti care include numeroase firme de servicii din sectorul massmedia, editorial si IT, ca si mari companii din domeniile care se bazeaza pe informatii, ca cel aerospatial, al apararii, serviciile financiare, asistenta medicala, asigurarile, serviciile de informatii, productia si dreptul.

Compania figureaza in multe topuri din domeniul sau si a primit numeroase distinctii si premii pentru activitatea sa. Innodata are sediul central la New York si reprezentante si operatiuni in Statele Unite, Marea Britanie, Israel, India, Sri Lanka si Filipine. Pentru mai multe informatii, vizitati www.innodata.com.