ISO 9001 pentru un Producator de cuple industriale

Scris de Advisor pe October 5th, 2012 in Stiri

Ameridrives Couplings castiga certificarea ISO 9001 2008 pentru calitate

27 septembrie 2012. Ameridrives Couplings, un producator de cuple industriale, a primit de curand certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii aplicat in unitatile sale din Erie, Pennsylvania si San Marcos, Texas. Auditul de certificare a fost realizat de Underwriter’s Laboratories.

Certificatul de conformitate obtinut de fabricile din Erie si San Marcos precizeaza ca acestea respecta cerintele standardului ISO 9001:2008 in proiectarea, fabricarea si intretinerea cuplelor flexibile si rigide si a altor dispozitive mecanice de transmitere a energiei, inclusiv a cuplajelor cardanice.

Certificarea se refera, de asemenea, si la distributia si reconditionarea seturilor (izolatii, dispozitive de etasansare si de fixare) utilizate la cuplele flexibile si rigide.

Produsele de cuplare Ameridrives sunt folosite pe numeroase piete: petrol si gaze, energii regenerabile, exploatarea miniera, stantarea metalelor, maritim, manipularea materialelor, prelucrarea alimentelor, ambalare si aplicatii de teren.

“Ameridrives s-a dedicat dintotdeauna furnizarii celor mai inalte niveluri ale calitatii, care ne permit sa indeplinim sau sa depasim asteptarile si cerintele clientilor,” a declarat Paul Konkol, director de divizie la Ameridrives Couplings.

“Aceasta certificare ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii ne confirma angajamentul de a le oferi intotdeauna clientilor cea mai buna calitate si ne deschide noi oportunitati pe piata.”

Pentru mai multe informatii despre Ameridrives Couplings, vizitati www.ameridrives.com.