Audit de supraveghere ISO 9001 cu constatari pozitive

Scris de Advisor pe September 4th, 2012 in Stiri

Auditul ISO 9001 a aratat ca Perceptics atinge niveluri optime ale calitatii

Knoxville, Tennessee. 21 august 2012. Intr-un efort de a-si atinge nivelul dorit al operatiunilor si de a-si demonstra angajamentul fata de serviciul clienti, pentru a doua oara intr-o perioada de 12 luni, compania Perceptics si-a incheiat auditul independent de supraveghere ISO 9001 pentru managementul calitatii fara constatari si masuri corective.

Perceptics a anuntat rezultatele exceptionale ale auditului de supraveghere ISO realizat de ABS Quality Evaluations, organismul de certificare ISO ales de companie. Acesta a efectuat o examinare foarte atenta a documentatiei intocmite de companie in legatura cu sistemul sau de management si cu constatarile auditului intern pentru a se asigura ca Perceptics urmeaza politicile si procedurile privind calitatea asa cum sunt stipulate ele in standardul international ISO 9001:2008.

Cerintele ISO 9001 impun un audit anual al companiilor care participa la un program de asigurare a calitatii. Cu toate acestea, Perceptics se supune in mod voluntar la evaluari privind calitatea din sase in sase luni deoarece isi doreste sa rezolve posibilele nereguli de indata ce acestea apar.

Tim Harbin, director de asigurare a calitatii la Perceptics, a declarat: “Iata o stire interesanta pentru noi. Acest raport reflecta masurile luate de noi in urma auditului intern si procesul de documentare pe care il desfasuram in continuare.”

Perceptics a devenit certificata ISO pentru prima data in februarie 2008 si este una dintre cele numai doua companii producatoare de cititoare de placute de inmatriculare care sunt certificate ISO 9001:2008.

“Pastrarea certificarii ISO 9001 este una dintre caile prin care continuam sa ne mentinem pozitia de lideri in domeniul sistemelor de recunoastere a numerelor de inmatriculare,” a precizat Harbin.

De peste 30 de ani, cititoarele de placute de inmatriculare de la Perceptics identifica numerele vehiculelor de pe orice placute, la orice ora din zi sau din noapte si in orice conditii meteorologice. Sistemele Perceptics sunt utilizate in tari din intreaga lume, printre care Statele Unite, Canada, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Malaezia si Singapore. Pentru mai multe informatii, vizitati www.perceptics.com.