Firma de inginerie de santier, certificata ISO 9001

Scris de Advisor pe September 1st, 2012 in Stiri

Societatea de inginerie de santier GAT International a obtinut certificatul ISO 9001:2008

22 august 2012. La sfarsitul lunii trecute, compania GAT International a fost auditata de organismul de certificare ISO Bureau Veritas in vederea obtinerii certificarii ISO 9001:2008 (pentru sistemul de management al calitatii). In urma auditului, Gerib Assistance Technique (GAT) a primit un aviz favorabil obtinerii certificarii ISO 9001.

Cu scopul de a creste constant nivelul satisfactiei clientilor sai si de a-si crea o metodologie solida de lucru, compania GAT International s-a lansat la inceputul anului intr-un proces de certificare a calitatii conform standardului ISO 9001:2008.

In acest scop au fost planificate intruniri periodice pentru ca intreaga echipa sa inteleaga pas cu pas cerintele standardului ISO 9001. Echipa GAT a putut astfel sa se familiarizeze cu vocabularul standardului si sa inceapa sa isi imbunatateasca sau sa isi elaboreze documentatia interna.

De-a lungul lunilor care au urmat au fost instaurate noi obiceiuri: intocmirea unei fise de neconformitati de indata ce survenea vreo problema (pe plan intern, pe un santier, cu ocazia prezentarii unui candidat etc.), monitorizarea regulata a activitatilor in curs de desfasurare pentru a garanta satisfactia clientilor si colaboratorilor sau solicitarea sistematica de feedback de la clienti.

Aceste noi metode de lucru i-au permis echipei GAT International sa devina mai riguroasa si sa demonstreze importanta pe care o acorda satisfactiei clientilor sai si colaboratorilor de pe santierele din Franta si din strainatate.

In acest moment, sistemul de management al calitatii din cadrul GAT este unul inca tanar, insa incepe deja sa isi arate roadele conform indicatorilor de performanta constatati de organismul de certificare ISO.

Din 1974, GAT International contribuie la realizarea unor mari proiecte industriale pe plan local si international. Compania intervine in activitatile de organizare, de coordonare si de supraveghere a santierelor si in cadrul lucrarilor de instalare si de punere in functiune. Pentru mai multe informatii, vizitati www.gat.fr.