Certificare ISO 9001:2008 pentru ICP Networks

Scris de Advisor pe August 13th, 2012 in Stiri

Wilmslow, Cheshire. 25 iulie 2012. Furnizorul de echipamente de retelistica ICP Networks Ltd continua sa isi consolideze pozitia pe piata prin obtinerea prestigioasei certificari ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

De la stabilirea sa in Wilmslow in anul 2002, ICP Networks (www.icpnetworks.co.uk) a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de echipament nou si reconditionat de retelistica din nord-vestul Angliei, reprezentand toti principalii producatori, ca Cisco Routers, Checkpoint (Nokia), Sun, Nortel, BlueCoat si HP ProCurve. Cu toate acestea, procesul de certificare a durat 12 luni si a reusit sa se transforme intr-o performanta financiara recond tinand cont de instabilitatea economica actuala.

Comentand obtinerea certificarii ISO, Matthew Archer, directorul general ICP Networks, a spus: “Toata echipa mea aici de fata este perfect constienta de faptul ca un serviciu clienti excelent este temelia pe care se construieste o afacere de succes. Ne doream sa determinam cantitativ acest angajament fata de calitate si sunt foarte incantat si fericit ca putem sa facem acum acest lucru prin aceasta certificare.”

Certificarea ISO 9001 i-a fost acordata companiei deoarece aceasta a fost capabila sa demonstreze cele mai inalte standarde in procesele si sistemele sale si mai ales abilitatea de a furniza continuu produse si servicii care indeplinesc cerintele clientilor si pe cele de reglementare. Un aspect importat a fost si dovedirea abilitatii de a-si stabili obiective bine definite privind cresterea satisfactiei clientilor.

“La ICP Networks, ne dam seama de importanta de a ramane flexibili si receptivi la nevoile clientilor nostri; cunoasterea produselor, disponibilitatea si preturile sunt factori cheie in luarea deciziilor de cumparare,” a adaugat Archer.

“Pentru ca, in mod evident, conditiile schimburilor comerciale raman destul de dificile, noi am investit in mod corespunzator in procesele si sistemele interne si am mai angajat personal pentru a avea in continuare succes.”

Desi certificarea ISO 9001 marcheaza un nou capitol interesant pentru firma sa, directorul a tinut sa precizeze ca ICP Networks nu se va culca pe lauri: “Depunem deja eforturi pentru a obtine urmatoarea noastra acreditare, ISO 14001:2004, si am incredere ca si clientii nostri vor continua sa se bucure de avantajele angajamentului nostru fata de acest proces in urmatoarele luni.” (dupa un comunicat prweb.com)