Fabrica de produse din hartie obtine certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe August 16th, 2012 in Stiri

Fabrica de produse de specialitate din hartie Wausau Paper obtine certificarea ISO 9001:2008

Wausau, Wisconsin. 10 august 2012. Compania Wausau Paper a anuntat ca a obtinut certificarea ISO 9001: 2008 pentru sistemul de management al fabricarii si distributiei de produse tehnice de specialitate.

Certificarea ISO 9001 garanteaza faptul ca acest sistem este in conformitate cu standardele de performanta elaborate de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), care stabileste cele mai riguroase standarde ale calitatii si de management pentru companiile din intreaga lume.

“Motivati de angajamentul nostru de a ne imbunatati continuu si de a fabrica produse care indeplinesc sau depasesc asteptarile clientilor, am ales sa urmarim obtinerea certificarii ISO cu ajutorul BSI in calitate de organism de certificare,” a declarat Sheila Widule, director de marketing strategic.

“A raspunde corespunzator la cererea tot mai crescuta a clientilor pentru cel mai inalt nivel al calitatii este un lucru vital pentru succesul viitor al afacerii noastre,” a mai precizat Widule.

“Aceasta certificare este rezultatul final al efortului intens depus de echipele noastre dedicate imbunatatirii derularii operatiunilor si perfectionarii produselor noastre pentru a le garanta clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate. Decizia noastra de a deveni certificati ISO 9001:2008 (n.r.pentru managementul calitatii) este inca o proba a angajamentului nostru de a le oferi o satisfactie totala clientilor.”

Wausau Paper produce si comercializeaza diferite tipuri de hartie de specialitate pentru sectoarele industrial si comercial, ca si o linie completa de prosoape si servetele pentru calatorie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.wausaupaper.com.