Agility Italia primeste certificarile ISO 14001 si OHSAS 18001

Scris de Advisor pe February 2nd, 2012 in Stiri

1 februarie 2011. Agility, un furnizor mondial de servicii logistice, a anuntat ieri primirea recenta a certificarilor ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007 in Italia.

Certificatul ISO 14001 si certificatul OHSAS 18001 si  au fost inmanate conducerii Agility de reprezentantii Certiquality, membru al Retelei Internationale de Certificare, ca recunoastere a standardelor companiei pentru managementul calitatii si a eforturilor de implementare, mentinere si imbunatatire a sistemelor sale de management al mediului si securitatii la locul de munca. Aceste certificari se aplica tuturor locatiilor din Italia si tuturor produselor, inclusiv functiilor administrative.

“Suntem mandri ca am primit aceste certificari iso 14001 pentru managementul mediului si ohsas 18001 pentru securitatea muncii,” a declarat Domenico Tafuro, manager de tara al Agility in Italia. “Ele demonstreaza ca ne-am luat un angajament fata de cele mai inalte standarde ale managementului calitatii si mediului pentru clienti si fata de cele mai inalte standarde de management al sanatatii si securitatii ocupationale pentru angajatii nostri.”

Inca de la infiintarea si intrarea sa pe piata, Agility a oferit un plus de eficienta lanturilor de aprovizionare in unele dintre cele mai competitive medii de pe glob, furnizand servicii personale inegalabile, o amprenta globala si capacitati personalizate in tarile si economiile in curs de dezvoltare.

O companie cotata la bursa, Agility este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de logistica integrata, cu un profit anual de aproape 6 miliarde de dolari si peste 22000 de angajati in cele 550 de locatii raspandite in 100 de tari. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.agilitylogistics.com.