Consort NT isi reinnoieste dubla certificare ISO 9001 si 14001

Scris de Advisor pe September 26th, 2011 in Stiri

21 septembrie 2011. Mereu preocupata de inovatii si de imbunatatire continua, compania Consort NT a obtinut reinnoirea dublei sale certificari ISO 9001 si 14001, aceasta recertificare fiind valabila pentru urmatorii trei ani.

Certificarea ISO 9001 confirma importanta acordata de Consort NT :

• satisfactiei clientilor sai,
• calitatii proceselor sale si urmaririi automatizarii metodologiilor sale de lucru, ca si
• dezvoltarii profesionale a colaboratorilor sai.

Cu ocazia acestui eveniment, Consort NT si-a extins domeniul certificarii, incluzand aici si agentia sa din Toulouse, confirmandu-si astfel caracterul national si pregatindu-si ansamblul agentiilor regionale pentru urmatoarele certificari, auditandu-si, de asemenea, si toate centrele de servicii.

Consort NT, o companie de servicii tehnologice, este specializata in consiliere, in integrarea sistemelor si in externalizarea aplicatiilor si infrastructurilor. Clientela sa este alcatuita din cele mai importante organizatii din toate sectoarele de activitate (servicii financiare, industrie, energie/utilitati, transporturi, media si telecomunicatii, distributie, administratie si sectorul public).

Dezvoltarea Consort NT se sprijina pe o strategie de diferentiere axata pe inovatie si pe apropierea de clientii sai. Compania a primit, de altfel, premiul Société Innovante decernat de OSEO si prestigioasele certificari ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii si ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului. Pentru mai multe informatii, vizitati www.consortnt.fr.