Compania LeXolution IT Services, certificata ISO 9001

Scris de Advisor pe August 10th, 2011 in Stiri

New Delhi, India. 7 august 2011. LeXolution IT Services (LIT), o companie de varf in sectorul de design web, cu sediul in New Delhi, a anuntat obtinerea recenta a certificarii ISO 9001: 2008.

Aceasta realizare autentifica angajamentul luat de LIT fata de calitatea serviciilor si fata de furnizarea permanenta de proiecte esentiale diverselor afaceri. Compania a recunoscut meritele angajatilor sai, mereu dedicati, care au demonstrat un efort de echipa in mentinerea sistemului calitatii in cadrul companiei.

“Ne simtim minunat sa putem arata clientilor nostri o dovada valabila si certificata a profesionalismului nostru. Este, intr-adevar, o mare realizare si suntem bucurosi ca am pornit cu dreptul. ISO 9001 asigura imbunatatiri continue si exclusivitatea serviciilor web pe care le oferim,” a declarat Maneet Puri, directorul general LeXolution IT Services.

Standardul ISO 9001:2008 da posibilitatea organizatiilor de a-si demonstra planificarea inteligenta si controlul holistic al operatiunilor in toate procesele de afaceri, urmate de imbunatatirea continua in scopul mentinerii sistemului de management al calitatii iso9001 si satisfacerea nevoilor clientilor.

LeXolution IT Services este o importanta firma IT cu sediul in New Delhi, India. Compania a fost infiintata in anul 2006, oferind solutii atractive si cu un bun raport calitate-pret pietei internationale.

Printr-o gama cuprinzatoare de solutii web, LIT asigura furnizarea de servicii superioare de design web si de dezvoltare personalizata de site-uri web. Prin livrarea prompta a proiectelor, compania a fixat standarde de excelenta in sectorul IT. Site-ul companiei este: www.lexolutionit.com.