F.C. Mason Company obtine certificarea calitatii ISO 9001

Scris de Advisor pe August 11th, 2011 in Stiri

9 august 2011. F.C. Mason Company din St. Johns, Michigan – un producator de piese si componente forjate la cald, filetate, stantate, prelucrate si sudate, destinate sectoarelor agricol, forestier, minier, de constructii si de transporturi – si-a elaborat un sistem de management al calitatii care este in conformitate cu standardul international al calitatii ISO 9001:2008.

Combinand talentul angajatilor cu tehnologiile avansate si cu sistemele eficiente de productie in timpul istoriei de 112 ani a companiei, F.C. Mason si-a dezvoltat o reputatie durabila in privinta calitatii. Misiunea companiei s-a concentrat dintotdeauna asupra depasirii asteptarilor clientilor prin furnizarea de produse de calitate superioara, livrate la timp si la un pret competitiv.

Certificarea ISO 9001:2008, recent decernata companiei, confirma faptul ca serviciile de productie si de livrare furnizate de F.C. Mason Company adera la fiecare din specificatiile proceselor cerute de prestigioasa serie de standarde internationale ISO 9000.

Infiintata in 1898, F.C. Mason a continuat si continua sa se extinda in ritm alert. Beneficiind de un personal competent si de reprezentanti de vanzari priceputi, angajatii F.C. Mason Company lucreaza pentru a satisface nevoile clientilor, producand, printre altele, si piese de schimb originale. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.fcmason.com.

sursa: http://www.lansingbusinessmonthly.com/articles/notable-news/200-2011-january/2280-fc-mason-company-earns-iso-certification.html