Verisante obtine certificarea ISO 13485:2003

Scris de Advisor pe August 5th, 2011 in Stiri

Verisante obtine certificarea ISO 13485:2003 a sistemului de management al calitatii pentru fabricarea de echipament medical

Vancouver, British Columbia. 28 iulie 2011. Verisante Technology, Inc. (“Compania” sau “Verisante”), lider in tehnologia imagistica privind cancerul, a anuntat astazi ca si-a incheiat cu succes procesul de certificare pentru ISO 13485 : 2003, un standard de management al calitatii recunoscut pe plan international.

Certificarea iso 13485 este o confirmare a abilitatii companiei de a proiecta si de a fabrica dispozitive medicale.

Sistemul de management al calitatii a fost auditat si evaluat de BSI Group (“BSI”), unul dintre cele mai reputate organisme de certificare din lume, avand peste 60000 de locatii certificate si clienti in peste 100 de tari.

BSI este un registru recunoscut de schema de conformitate canadiana privind dispozitivele medicale, de directiva dispozitivelor medicale din Europa si de acordul de recunoastere mutuala intre UE si Australia.

“Am atins un deziderat foarte semnificativ privind reglementarile pe drumul nostru catre comercializarea Verisante Aura(TM),” a declarat presedintele Thomas Braun.

“Certificarea ISO ca fabricant de dispozitive medicale inseamna pentru clientii nostri ca pot avea incredere in calitatea produselor si proceselor noastre. Aceasta certificare era un obstacol major in calea obtinerii aprobarilor oficiale ale Verisante Aura(TM) in Canada, Europa si Australia. Suntem pe punctul de a obtine acum aprobarea Health Canada de a incepe vanzarile si strategia de marketing pana la sfarsitul anului.”

Vizitati paginile http://www.verisante.com si www.youtube.com/verisante pentru mai multe informatii.