RuggedCom obtine prestigioasa certificare ISO 14001

Scris de Advisor pe August 3rd, 2011 in Stiri

RuggedCom obtine certificarea ISO 14001 pentru managementul mediului

Concord, Ontario. 27 iulie 2011. Compania RuggedCom Inc. (numit in continuare “RuggedCom”) – lider in furnizarea de solutii pentru retelele de comunicatii ultrarezistente destinate aplicatiilor importante in medii ostile – anunta obtinerea certificarii ISO 14001:2004.

Creat de Organizatia Internationala pentru Standardizare, standardul ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului pune accentul pe reducerea la minim a impactului negativ pe care o organizatie il are asupra mediului si pe respectarea legilor aplicabile, a reglementarilor si a altor cerinte orientate spre mediu.

Certificarea ISO 14001 este voluntara, dat fiind faptul ca nu exista legi care sa ceara ca sistemul de management al mediului dintr-o companie sa fie certificat de ISO sau de alte asociatii de standardizare.

“Tehnologia RuggedCom a oferit si ofera solutii pentru comunicatii ultrarezistente in ceea ce priveste sistemele energetice regenerabile din intreaga lume,” a spus Marzio Pozzuoli, presedintele RuggedCom.

“Aceasta certificare ne demonstreaza angajamentul fata de protejarea si imbunatatirea mediului in toate sectoarele pe care le putem afecta potetial.”

RuggedCom a primit, de asemenea, certificarea ISO 9001 in 2005, combinandu-si sistemele de management al calitatii si pe cel de management al mediului ISO 14001 pentru a forma un sistem integrat de management al calitatii si mediului.

Compania este auditata periodic de SAI Global Certification Services Pty Ltd. Vizitati http://www.ruggedcom.com pentru mai multe informatii. sursa: www.newswire.ca