25 de ani de la prima certificare ISO 9001 din Germania

Scris de Advisor pe January 25th, 2012 in Evenimente

HBM sarbatoreste 25 de ani de la prima certificare ISO 9001 din Germania

Darmstadt, Germania. 23 ianuarie 2012. HBM sarbatoreste spiritul tehnologic inovator al companiei cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la emiterea certificatului ISO 9001 cu numarul 000001. De cand HBM a primit primul certificat pentru managementul calitatii, alte 45000 de companii din Germania au fost si ele certificate in conformitate cu standardul ISO 9001 pentru managementul calitatii; pe plan mondial, cifra se ridica la peste un milion de certificari ISO 9001.

In ultimii 25 de ani, HBM a trecut prin noua audituri de certificare si 14 audituri de supraveghere si le-a incheiat pe toate cu succes.

De atunci, HBM a ramas un exponent de prima clasa al managementului calitatii, dezvoltandu-si in mod constant manualul original de management al calitatii. Acest document a ramas in centrul tuturor proceselor corporative.

Presedintele consiliului de administratie al HBM, Andreas Hüllhorst, a explicat modul in care a evoluat certificarea ISO 9001 de-a lungul anilor, remarcand: “Trecerea spre interviuri mai deschise si cu scop precis – de la inspectii oficiale spre monitorizare si instruirea intr-un proces de schimbare continua – ne-a oferit multe idei fructuoase”.

Hüllhorst a adaugat: “Certificarea ISO 9001 ne-a ajutat sa plasam HBM pe piata intr-o pozitie de varf, sinonima cu tehnologia masurarii de precizie si de inalta calitate.”

De peste 60 de ani, numele HBM inseamna fiabilitate, precizie si inovatie pretutindeni in lume. Compania este lider de piata in sectorul tehnologic, oferind produse si servicii pentru o gama larga de aplicatii de masurare in multe ramuri industriale. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.hbm.com.