IndiSoft primeste certificatul ISO 27001 (SMSI)

Scris de Advisor pe January 22nd, 2012 in Stiri

IndiSoft obtine certificare ISO 27001 pentru sistemul de management al securitatii informatiei

Columbia, Maryland. 17 ianuarie 2011. IndiSoft, o firma de dezvoltare tehnologica, furnizoare de solutii SaaS (Software ca si Service) destinate sectorului financiar, a anuntat astazi primirea certificarii standardului ISO 27001 : 2005 pentru sistemul de management al securitatii informatiei (SMSI).

Aceasta certificare ISO 27001 confirma practicile de dezvoltare de software folosite de IndiSoft, autorizand serviciile de suport si oferind clientilor sai din Statele Unite mai multe asigurari ca lucreaza cu o companiei care functioneaza tinand cont de pricipii respectate si bine consacrate. Standardul ISO 27001 : 2005 pentru SMSI reprezinta un set de documente elaborate de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), cel mai mare dezvoltator de standarde internationale din lume.

“Am crezut dintotdeauna intr-o abordare orientata spre procese, iar aceasta certificare le ofera clientilor nostri un nivel crescut de incredere in operatiunile noastre si in sistemele noastre aliniate la practicile si standardele internationale,” a declarat Sanjeev Dahiwadkar, presedintele IndiSoft.

“Tehnologia noastra mentine transparenta in procesele de audit si asigura conformitatea ceruta de clientii nostri. Aceasta acreditare este o recunoastere a abordarii noastre sistematice pe care o folosim in administrarea informatiilor lor in siguranta.”

ISO este o retea alcatuita din institute nationale de standardizare provenind din 162 de tari, care colaboreaza pentru a stabili cerintele internationale pentru diverse sisteme de management. Adoptat in prezent de peste 80 de tari, sistemul de management al securitatii informatiei ISO/IEC 27001:2005 pune la dispozitia celor interesati un cadru de conformitate continua cu sistemele de securitate a informatiei.

Compania IndiSoft a fost aleasa ca unul dintre cei mai importanti 50 de furnizori de servicii din 2011 de catre revista Mortgage Technology, fiind o companie in continua crestere. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.indisoft.us.