Baker primeste certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe February 28th, 2011 in Stiri

Harrisburg, Pennsylvania – EON: Enhanced Online News – Michael Baker Jr., Inc., o unitate de inginerie a Corporatiei Michael Baker (NYSE Amex: BKR), a anuntat ca o divizie a Geospatial Information Technology Service Area, aflata in Harrisburg, Pennsylvania, a primit certificatul sistemului de management ISO 9001:2008 de la Organismul de certificare SRI.

Aceasta certificare ISO 9001:2008 se confera pentru conceperea si furnizarea de inginerie profesionala si servicii de consultanta, cu accent pe tehnologiile informatiei geospatiale.

Vicepresedintele SRI, A. Joseph Falcsik, a declarat:

“Va confirmam cu placere ca Geospatial Information Technology Service Area apartinand corporatiei Baker a demonstrat o implementare efectiva a sistemului pentru managementul calitatii ISO 9001. Certificarea ISO 9001:2008 este o dovada a dedicarii firmei de a oferi servicii de calitate si satisfactie clientilor, furnizorilor, angajatilor Baker si comunitatii acestora.”

“Certificarea ISO 9001:2008 recunoaste organizatii care stabilesc o legatura intre obiectivele profesionale si eficacitatea tehnica,” a declarat Robert Hanson, vicepresedinte senior GIT Services din cadrul Baker.

“Companiile care indeplinesc standardele certificarii sitemului de management al calitatii ISO 9001:2008 au demonstrat o implementare efectiva a proceselor si instrumentelor manageriale plecand de la managementul actelor si documentelor si ajungand la managementul resurselor – o imbunatatire continua a fost instituita.”

David Fekete, director de productie in cadrul birourilor Baker din Harrisburg, Pennsylvania, a spus: “Obtinerea acestei certificari a fost un efort de echipa care a exemplificat angajamentul nostru de a oferi solutii si servicii inovatoare si durabile in sfera tehnologiei informatiei geospatiale.”

Registrul Sistemului Calitatii SRI este un registru acreditat pe plan international pentru standardele sistemelor de management, ca de pilda ISO 9001, AS9100, ISO/TS 16949, ISO 13485, si a standardele sistemelor de management ale mediului inconjurator, de exemplu ISO 14001. De asemenea, SRI ofera instruire pubica pentru verificarea, implementarea si mentinerea acestor standarde.

Michael Baker Corporation (http://www.mbakercorp.com) asigura servicii de inginerie, proiectare, planificare si construire pentru cei mai exigenti clienti din lumea intreaga. Principalele domenii de activitate ale firmei sunt arhitectura, aviatia, apararea, securitatea ambientala, geospatiala si nationala, domenii municipale si civile, conducte si utilitati, cai ferate si drumuri, transport si apa.

Cu mai mult de 2900 de angajati in aproape 90 de birouri in Statele Unite, Baker s-a concentrat pe crearea de valoare prin furnizarea de solutii inovatoare si viabile pentru infrastructura si mediu.
sursa: http://eon.businesswire.com/