Mythics Consulting, partener Oracle, obtine certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe June 6th, 2012 in Stiri

Virginia Beach, Virginia. 23 mai 2012. Mythics Consulting, un partener specializat in consultanta Oracle de nivelul Platinum, a anuntat astazi ca a fost distins cu certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemele de management al calitatii (SMC).

Certificarea ISO 9001:2008 promoveaza o abordare orientata spre procese in dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea eficacitatii unui sistem de management al calitatii dintr-o organizatie. Acest standard creeaza incredere in procese si in produse si ofera o baza pentru imbunatatirea continua. Adoptarea acestui sistem de management al calitatii este o decizie strategica pentru Mythics Consulting, deoarece intreaga organizatie se dedica pe deplin participarii la acest proces de sprijinire a bunei functionari a sistemului.

“Mythics Consulting se dedica implementarii si imbunatatirii continue a sistemului nostru de management al calitatii pentru a creste cat mai mult satisfactia clientilor si pentru a imbunatati eficacitatea resurselor din compania noastra. Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 consolideaza aceasta orientare a companiei noastre de care, in cele din urma, vor beneficia toti clientii nostri,” a declarat Richard Walters, presedintele Mythics Consulting.

Mai mult decat atat, dintre toate standardele care alcatuiesc familia ISO 9000, ISO 9001 este singurul care poate fi auditat in mod direct de o terta parte in scop de evaluare a conformitatii. Acest standard sprijina imbunatatirea continua si cresterea eficientei modului in care compania Mythics Consulting administreaza proiecte si le raspunde clientilor sai.

Mythics Consulting se mandreste foarte mult cu noua certificare ISO 9001 si asteapta cu nerabdare sa rezolve problemele clientilor sai cu ajutorul acestui sistem de management al calitatii imbunatatit.

Mythics Consulting este un partener specializat in consultanta Oracle de nivelul Platinum, care ofera servicii de neegalat prin solutii Oracle si solutii tehnologice unor autoritati din sectorul public (guvernul federal, guvernele statale si locale), sectorului comercial, invatamantului superior si asistentei medicale. Mai multe informatii la adresa web: www.mythics.com/consulting.