Med Access obtine certificare ISO 13485

Scris de Advisor pe July 11th, 2011 in Stiri

Med Access obtine certificarea ISO 13485:2003 pentru echipamente medicale

Med Access a indeplinit sau a depasit toate cerintele standardului ISO 13485 : 2003, acordandu-i-se certificarea aferenta.

Kelowna, British Columbia, Canada. 7 iulie 2011. Compania Med Access este incantata sa anunte primirea certificarii ISO 13485 : 2003 care demonstreaza ca organizatia se dedica mentinerii unui sistem eficient de management al calitatii.

“Suntem foarte multumiti ca am primit aceasta certificare atat de exigenta,” a comentat Paul Walker, presedintele Med Access. “Ea demonstreaza in mod obiectiv clientilor nostri, ca si celorlalte parti interesate, ca produsele si serviciile Med Access indeplinesc inaltele standarde ale calitatii si ale eficientei.”

Med Access se dedica proiectarii, dezvoltatii si furnizarii de cele mai bune instrumente si servicii software destinate medicilor de familie, medicilor specialisti si altor profesionisti din domeniul sanatatii. Aceasta certificare ISO 13485 reprezinta inca o realizare extrem de importanta pentru companie in drumul sau de a deveni lider in Canada in ceea ce priveste sprijinirea practicilor medicale de a folosi tehnologia pentru a-si atinge obiectivele clinice sau pe cele legate de afaceri.

Despre Med Access
Med Access reprezinta, in Canada de Vest, un furnizor de varf de programe software destinate inregistrarilor electronice medicale folosite de medicii de familie si specialisti (EMR), compania fiind singurul vanzator confirmat si sponsorizat public in toate cele patru provincii canadiene din vest. Este vorba despre o companie cu capital privat, care beneficiaza de sprijinul unei palete largi si diverse de parti interesate. Med Access are sediul central in Kelowna, British Columbia, cu birouri in Calgary si Winnipeg. Pentru mai multe informatii despre activitatile desfasurate de Med Access, vizitati site-ul companiei, http://www.med-access.net.