LifeCell obtine acreditare ISO 15189

Scris de Advisor pe October 19th, 2011 in Stiri

LifeCell International primeste acreditarea ISO 15189 de la NABL

13 octombrie 2011. LifeCell International, cea mai mare banca de celule stem din India, a fost acreditata de National Accreditation Board for Testing & Calibration Laboratories (NABL) conform minutiosului standard ISO 15189: 2007 pentru competenta laboratoarelor sale. Aceasta recunoastere transforma LifeCell in prima si, in prezent, in singura banca de celule stem din tara care sa fi primit aceasta respectata si prestigioasa certificare.

NABL ofera evaluari de terta parte si certificari laboratoarelor competente, oferind clientilor o modalitate usoara de a descoperi serviciile fiabile de testare si de calibrare, care sa indeplineasca cererile lor. Certificarea este valabila pentru o perioada de 2 ani si garanteaza ca laboratoarele prezinta un nivel international de competenta.

Comentand pe marginea primirii acreditarii, dl Mayur Abhaya, director executiv la LifeCell International, a spus: “Suntem mandri ca am primit aceasta prestigioasa acreditare de la NABL, ceea ce va consolida increderea clientilor in facilitatile noastre de depozitare si de prelucrare. Acreditarea ne reitereaza angajamentul de a fixa puncte de referinta in sectorul nostru si de a oferi servicii excelente clientilor nostri, care ne incredinteaza pretioasele celule stem, salvatoare de vieti.”

Aceasta acreditare reprezinta o dovada a faptului ca practicile laboratorului LifeCell se bazeaza pe un protocol strict si ca reflecta cele mai bune practici globale. Pe langa acreditarea ISO 15189: 2007 primita de la NABL, banca LifeCell mai este acreditata si de AABB (American Association of Blood Banks) si College of American Pathologists (CAP) pentru adoptarea standardelor internationale. Mai multe informatii, la adresa www.lifecellinternational.com.