Infuse Consulting primeste certificatul ISO 9001

Scris de Advisor pe May 13th, 2013 in Stiri

Compania Infuse Consulting obtine certificat ISO pentru calitate pentru cel de al noualea an consecutiv

In urma unei evaluari efectuate de un organism independent, compania Infuse Consulting a primit pentru cel de al noulea an consecutiv certificarea ISO 9001 pentru sistemele de management al calitatii introduse in cadrul managementului ciclului de viata al aplicatiilor si optimizarea tehnologiilor de afaceri in cadrul prestarii de servicii. Aceasta prestigioasa recunoastere a calitatii este sprijinita de guvern si recunoscuta la nivel mondial.

Prin obtinerea certificarii se recunoaste angajamentul companiei Infuse Consulting fata de oferirea de servicii cu o calitate extraordinara. Tinand cont ca doar 3% din afacerile din Marea Britanie detin acest certificat, Infuse Consulting se regeseste printre companiile lider in ceea ce priveste calitatea serviciilor si orientarea catre clienti.

Domnul Carl Thompson, director executiv Infuse Consulting, a declarat: “Intotdeuna ne-am mandrit cu serviciile prestate clientilor si cu abordarea inovativa a testarilor pe care le efectuam. O data cu re-certificarea ISO 9001, nivelul exceptional al calitatii servciilor noastre a fost confirmat de catre experti externi care evalueaza zilnic serviciile oferite de numeroase companii din toate domeniile de afeceri.”

Evaluatorul sistemului de management al calitatii, care a desfasurat auditul companiei, a subliniat in mod special “investitia in personal si in instruire care permite organizatiei sa ofere servicii eficiente pentru clienti”.

Compania Infuse Consulting este lider in furnizarea de servicii de asigurare a calitatii si de testare a aplicatiilor software, pentru organizatii care opereaza de-a lungul intregii Europe, in Orientul Mijlociu si Asia de Sud. Compania este partener preferential al HP Software si detine calitatea de Oracle Gold Partner.

Totodata Infuse este unul dintre cei 10 parteneri principali ai HP Global Service, este partener global pentru HP Education, avand experti in utilizarea pachetului de instrumente HP, participand totodata activ in cadrul programului de cercetare si dezvoltare desfasurat de HP.

Printre realizarile remarcabile se numara dezvoltarea pachetului Infuse mango- viitoarea generatie de teste automatizate.

Infuse Consulting detine certificarea BS EN ISO 9001:2000 in managementul ciclului de viata al aplicatiilor – Application Lifecycle Management (ALM) si in optimizarea tehnologiilor pentru afaceri – Business Technology Optimisation (BTO). (PRWeb)