Hudson obtine inca o certificare ISO pentru mediu

Scris de Advisor pe November 25th, 2011 in Stiri

Ormond Beach, Florida. 17 noiembrie 2011. Hudson Technologies a obtinut inca o certificare a Organizatiei Internationale pentru Standardizare, cel mai mare dezvoltator de standarde internationale din lume.

Sistemul sau de management al mediului a fost rasplatit cu o certificare ISO 14001 : 2004, prin care se dovedeste ca organizatia respecta legislatia si cerintele internationale cu privire la protectia mediului, luandu-si un angajament fata de imbunatatirea continua a performantei sale ambientale. Certificarea ISO 14001:2004 garanteaza angajatilor, clientilor, furnizorilor, comunitatii si agentiilor de reglementare ca Hudson este o organizatie responsabila in privinta mediului inconjurator.

Hudson Technologies detine si certificarile ISO 9001:2008 pentru managementul calitatatii si ISO 13485:2003 pentru dispozitivele medicale. Toate cele trei certificari ISO, inregistrate de Orion Registrar, Inc., sunt valabile pana in octombrie 2014.
“Aceasta ultima certificare reprezinta culminarea eforturilor noastre de a deveni o companie prietenoasa cu mediul, eforturi care au inceput in urma cu cativa ani, cand am eliminat complet utilizarea lubrifiantilor si solventilor clorurati,” a spus presedintele Hudson, Mark Andrews, intr-o declaratie de presa. “Suntem foare mandri de faptul ca procesul nostru de fabricare nu mai produce deseuri periculoase.”

Hudson Technologies este un fabricant de carcase de metal matritate sau dintr-o bucata, destinate unei game lagi de sectoare industriale, utilizate pentru capsularea componentelor tehnologice din sectoarele aerospatial, auto, aviatic, al dispozitivelor medicale implantabile si in alte aplicatii. Infiintata in 1940, compania Hudson Technologies are peste 200 de angajati si este detinuta de JSJ Corporation din Grand Haven, Michigan. Pentru informatii supliementare, vizitati www.hudson-technologies.com si www.jsjcorp.com.