Flextronics Global Services obtine certificare ISO 13485

Scris de Advisor pe June 23rd, 2011 in Stiri

Flextronics Global Services din Budapesta primeste certificarea medicala ISO 13485

Singapore, 22 iunie 2011. Flextronics Global Services (FGS), o unitate de afaceri a Flextronics, a anuntat ca isi extinde serviciile, intrand pe piata medicala din Europa gratie obtinerii certificarii ISO 13485 de catre unitatea sa din Budapesta.

Aceasta certificare medicala este privita cu respect si se acorda numai organizatiilor care au demonstrat detinerea celor mai bune procese si sisteme de management al calitatii in industria medicala. Budapesta este ultima unitate FGS care a obtinut o certificare medicala, aducand la noua numarul total de unitati FGS, alaturi de cele din: Singapore, Guadalajara, Limerick, Lodz, Louisville, Memphis, Milpitas si Venray.

“Procesul de obtinere al certificarii medicale este intensiv, companiilor cerandu-li-se sa-si demonstreze angajamentele continue si obligatiile fata de controlul proceselor, al procesele si al procedurile de control al calitatii intr-o anumita perioada de timp,” a declarat John O’Sullivan, presedintele FGS.

“Aceasta certificare urmeaza indeaproape decizia noastra de a extinde portofoliul de servicii oferite de FGS prin vizarea pietelor in crestere ale dispozitivelor medicale si ale echipamentelor medicale. Suntem extrem de mandri de aceasta certificare ISO si asteptam cu nerabdare sa ne extindem serviciile in Europa.”

Pentru mai multe informatii despre Flextronics Global Services, accesati adresa: www.flextronics.com. sursa: www.prnewswire.com