Firma de securitate obtine certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe November 7th, 2012 in Stiri

2 noiembrie 2012. Volsec Security a obtinut certificarea ISO 9001 in incercarea sa de a deveni una dintre cele mai prestigioase firme de securitate din Zimbabwe. In timpul unei ceremonii organizate miercuri pentru a sarbatori obtinerea certificatului ISO 9001, dna Eve Gadzikwa, directorul general al Asociatiei de Standarde din Zimbabwe (SAZ), a spus ca certificarea primita de Volsec reflecta serviciile de securitate de calitate oferite de companie.

“Certificarile cum este cea obtinuta de Volsec Security reprezinta o asigurare a calitatii, un mijloc de a demonstra abilitatea unei companii de a furniza constant servicii de calitate,”

a declarat Gadzikwa.

“Certificarea ISO 9001 este consacrata in prezent drept standardul acceptat pe plan mondial pentru a oferi asigurari despre calitatea bunurilor si serviciilor in relatia dintre furnizori si clienti. Suntem incantati ca Volsec s-a alaturat acestui club si a devenit una dintre cele 95 companii din Zimbabwe, Malawi si Africa de Sud certificate ISO 9001:2008 de SAZ,”

a adaugat ea.

Reuben Chisale, directorul general Volsec Security, a spus ca certificarea ISO 9001 este o marturie a angajamentului de lunga durata pe care firma si l-a asumat in privinta calitatii.

“Drumul catre obtinerea certificarii ISO 9001: 2008 a fost unul lung, insa a reprezentat o provocare incitanta pentru organizatie, implicand toate nivelurile ierarhice,” a declarat Chisale.

“Am inceput aceasta calatorie printr-un program de instruire cu privire la elaborarea sistemelor, obiectivul fiind de a le oferi participantilor cunostintele si abilitatile necesare elaborarii si implementarii unui sistem eficient de management al calitatii in organizatia noastra,” a adaugat el.

Certificarea ISO 9001 a fost obtinuta cu ajutorul unui comitet ISO alcatuit din reprezentanti ai tuturor departamentelor Volsec. Pentru mai multe informatii, vizitati www.volsec.co.za.