Firma de asigurari primeste certificarea ISO 27001

Scris de Advisor pe November 4th, 2012 in Stiri

Bogota, Columbia. 30 octombrie 2012. Correcol a devenit prima firma de asigurari din Columbia care si-a certificat excelenta in managementul securitatii informatiei conform ISO 27001. Compania columbiana a dovedit ca este constienta de riscurile care pot ameninta datele si informatiile sale, investind in tehnologie si imbunatatindu-si continuu procesele pentru a garanta confidentialitatea, disponibilitatea si integritatea datelor clientilor sai.

Organismul de certificare SGS Colombia (Systems and Services Certificación) i-a acordat de curand firmei Corredora Colombiana de Seguros – Correcol S.A. certificarea ISO 27001: 2005 pentru indeplinirea tuturor cerintelor riguroase ale standardului international si pentru adoptarea celor mai bune practici disponibile in prezent in domeniul protectiei datelor si al managementului securitatii informatiei.

Juan Mario Acevedo, presedintele Correcol S.A., a declarat in aceasta privinta:

“Constienti de noile provocari pe care trebuie sa le infruntam pentru a ne proteja informatiile, ne-am implementat o serie de politici, proceduri si masuri de control bazate pe standardul international ISO 27001:2005. Datorita acestei initiative, clientii nostri au acum garantia ca datele lor sunt administrate in cel mai bun mod posibil si ca pot colabora cu noi deoarece suntem o companie responsabila, care urmeaza ultimele tendinte ale industriei si ale tehnologiei.”

Castigarea certificarii ISO 27001 reprezinta rezultatul actualizarilor si investitiilor realizate pentru imbunatatirea sistemului de management al securitatii informatiei implementat de Correcol si al programelor de formare profesionala si de promovare a talentului, demonstrand orientarea catre clientii companiei – persoane fizice, companii nationale si multinationale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.correcol.com.