DGASPC Arad obtine certificarea ISO

Scris de Advisor pe October 13th, 2008 in Stiri

Directia Generala de Asistenta Sociala ÅŸi Protectia Copilului (DGASPC) Arad este singura directie din tara care a obtinut certificare ISO 9001 pentru managementul calitatii

Directorul DGASPC Arad, d-na dr. Edita Iuhasz a precizat:

„Obtinerea certificatului ISO 9001:2000 este un eveniment extrem de placut, cu care ne mândrim. Acest certificat reprezinta munca noastra de doi ani. A fost foarte greu şi suntem foarte încântati ca l-am obtinut. Certificatul demonstreaza ca am lucrat, iar ceea ce am facut am facut bine, de calitate şi, cel mai important, munca noastra a satisfacut nevoile beneficiarilor. Acest certificat atesta ca serviciile pe care le oferim în cadrul institutiei şi în unitatile subordonate corespund standardelor de calitate de la nivel european”.

De asemenea, aceasta a mai precizat ca „Practic, prin aplicarea standardelor calitatii se elimina posibilitatea de a aparea erori în serviciile oferite de noi beneficiarilor”.

Directia Generala de Asistenta Sociala ÅŸi Protectia Copilului (DGASPC) Arad a primit auditul de certificare ÅŸi a fost certificata de TÅ°V Rheinland Romania.

sursa: www.aradon.ro

Tags: , , ,