Compania AP Security acreditata ISO 9001 si OHSAS 18001

Scris de Advisor pe December 4th, 2011 in Stiri

29 noiembrie 2011. Auditurile finale privind implementarea ISO 9001 : 2008 si certificarea OHSAS 18001 : 2007 s-au incheiat cu succes in cadrul companiei AP Security, deschizandu-i acesteia accesul catre noi piete si oferindu-i mai multe ocazii de dezvoltare.

ISO 9001 este un standard recunoscut international pentru managementul calitatii afacerilor, in timp ce OHSAS 18001 reprezinta cea mai noua specificatie pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Procesul de audit al AP Security a implicat patru zile desfasurate la locul de munca, auditul fiind efectuat de organismul independent de certificare ISOQAR si acoperind probleme specifice legate de securitate conform standardelor britanice BS 7858, BS 8406, BS 7960 si BS 7499.

“Un principiu de baza al standardului ISO 9001 il reprezinta imbunatatirea consistentei si a trasabilitatii,” a explicat directorul calitatii din cadrul AP Security, Jimmy Flynn. “Fara aceste doua aspecte ar exista multe ocazii in care nu am putea participa la licitatii, deci suntem foarte incantati ca am incheiat auditul cu rezultate atat de bune. Nu s-au descoperit neconformitati de niciun fel, majore sau minore.”

Acelasi lucru a fost valabil si in cazul auditului privind respectarea standardului OHSAS 18001, ceea ce a condus la concluzia ca AP Security poate avea multa incredere in ceea ce priveste indeplinirea cerintelor legislative guvernamentale din domeniul sanatatii si sigurantei.

“Fixarea de teluri cu ajutorul politicii privind sanatatea si siguranta, impreuna cu masurile continue luate pentru atingerea acestora, asigura un proces de imbunatatire continua, fata de care AP Security si-a luat un angajament deplin,” a adaugat Flynn.

“Desi este vorba despre un cost initial necesar obtinerii acestor acreditari, s-a dovedit ca, de fapt, ele reduc costurile pe termen lung, deoarece reprezinta un angajament fata de imbunatatirea calitatii si a eficientei. Implementarea lor depaseste de departe orice dezavantaj ar putea aduce unei companii.”

Beneficiind de doua decenii de experienta si fiind castigatoarea a numeroase premii din domeniul sau, AP Security si-a castigat o reputatie de invidiat prin colaborarea la evenimente ca festivalurile de la Glastonbury si Leeds si la altele de aceeasi amploare. Compania are filiale la Londra, Leeds si Coventry. Pentru mai multe informatii, vizitati www.apsecurity.co.uk.