Compania GMC isi actualizeaza documentatia ISO 17020

Scris de Advisor pe April 11th, 2013 in Stiri

Compania Global Manager Group a actualizat setul de documentatie ISO/IEC 17020:2012 in conformitate cu cerintele utilizatorilor

Compania Global Manager Group a facut disponibil publicului setul de documentatie ISO/IEC 17020 in iulie 2012, primind reactii excelente de la utilizatorii de pe intreg globul care au achizitionat online acest kit documentativ. In februarie 2013 compania a actualizat documentatia precedenta, in concordanta cu cerintele utilizatorilor, facand-o publica prin intermediul propriului site.

Peste 200 de clienti globali din SUA, UK, Orientul Mijlociu, Asia si Africa au achizitionat online setul de documentatie ISO 17020, de pe site-ul Globalmanagergroup.com. Ca raspuns la cerintele, sugestiile si nevoile clientilor, compania a revizuit si adaptat documentatia initiala, facand-o publica publicului doritor incepand cu luna februarie 2013.

Documentele sunt la fel ca in editia precedenta, dar o serie de elemente de continut au fost actualizate, cum ar fi manualul de inspectie, setul de prezentari grafice si intrebarile corespunzatoare procesului de audit pentru certificare ale agentiilor de evaluare, in conformitate cu editia revizuita a standardului ISO/IEC 17020:2012.

Cu acesta actualizare, setul de documente necesar certificarii ISO 17020 este mai prietenos cu utilizatorul, continutul este parcurs mai usor si faciliteaza intelegerea cerintelor standardului.

Scopul companiei legat de actualizarea documentatiei cu privire la standadul ISO 17020 este de a oferi informatii mai usor de utilizat si mai eficiente, care sa indeplineasca toate cerintele formulate de clientii globali, cu care organizatia a cooperat in trecut.

Reactiile clientilor si sugestiile acestora sunt pretuite si valorificate in cadrul acestei documentatii actualizate pentru standardul ISO 17020, fiind incluse descrieri complete ale cerintelor tehnice si o varietate de exemple, extrem de utile procesului de evaluare a conformitatii.

Global Manager Group apreciaza si multumeste tuturor clientilor care si-au exprimat sugestiile si propunerile. De asemenea, compania felicita toate agentiile de evaluare care au cumparat online documentatia si au obtinut certificarea ISO/IEC 17020:2012.

Global Manager Group ofera o multitudine de alte documentatii ISO cat si prezentari utile proceselor de instruire si management legate de problematica ISO.