Certificat ISO 9001 acordat unui dezvoltator de software

Scris de Advisor pe April 18th, 2013 in Stiri

Departamentul de cercetare-dezvoltare al companiei Cordys obtine certificarea ISO 9001:2008

Compania Cordys, lider in comercializarea de software BPMS si PaaS care ajuta companiile sa atinga excelenta operationala, a anuntat faptul ca departamentul de cercetare-dezvoltare a primit certificarea ISO 9001:2008, ultima editie a standardului cu privire la sistemul de management al calitatii.

Acesta reusita demonstreaza angajamentul puternic companiei catre respectarea celor mai exigente cerinte ale standardelor de calitate, elaborate de catre Organizatia internationala pentru standardizare – ISO.

ISO 9001:2008 este recunoscut de organizatiile la nivel global drept standardul de baza pentru sistemul de management al calitatii, standard ce se concentreaza pe capacitatea organizatiei implementatoare de a indeplini cerintele si exigentele consumatorilor si de a imbunatati calitatea produselor fabricate si a servciilor prestate.

Cordys a pus bazele, a mentinut si a imbunatatit propriul sistem de management al calitatii, pentru a putea asigura faptul ca organizatia ramane angajata in obtinerea satisfactiei superioare a consumatorilor si in urmarirea neincetata a imbunatatirii continue.

Obtinerea certificarii ISO 9001 recunoaste statutul de lider si competenta excelenta in proiectarea, analiza, dezvoltarea, implementarea si asistenta pentru produsele software complexe.

Sudhir Chopade, vicepresedinte departamentul inginerie si suport clienti, comenteaza: “Intotdeauna am tins catre indeplinirea celor mai exigente cerinte ale standardelor de calitate si este o reusita remarcabila faptul ca am primit prestigioasa certificare ISO 9001:2008 drept rezultat al eforturilor noastre.

Acesta reusita reprezinta un pas important in lungul drum catre imbunatatirea continua a proceselor din cadrul companiei si catre integrarea produselor si proceselor de inalta calitate in cultura corporativa.

Clientii nostri selecteaza platforma Cordys datorita capacitatilor unice ale pachetelor de software BPMS si PaaS – le datoram in consecinta furnizarea celor mai inalte din punct de vedere calitativ produse si servicii, care trebuie sa faca cu succes operatiunilor globale de milioane de dolari desfasurate prin intermediul platformei noastre.” (itweb.co.za)