Centrul european de afaceri Waterhouse

Scris de Advisor pe October 8th, 2008 in Evenimente

Centrul european de afaceri Waterhouse isi va deschide portile pana la sfarsitul anului

, acesta fiind un obiectiv unic in Arad in materie de proiecte de birouri clasa A international.
Noutatea o reprezinta faptul ca un intreg etaj este proiectat si amenajat conform cerintelor tehnice ale unui centru de conferinte de nivel international, dotat cu echipamente multimedia de ultima generatie.

Pe lângă spaţiile generoase, centrul oferă toate celelalte facilităţi: mobilier ergonomic, locuri de parcare generoase, echipamente audio-video, acces internet wireless, white-board, echipamente traducere simultană şi servicii profesionale de traducere simultană şi recepţie.

Aici pot fi găzduite mai multe evenimente concomitent în cele trei săli multifuncţionale care se pot amenaja şi configura „upon client’s request”, având capacităţi diferite: o sală de conferinţe de mare capacitate (150-200 persoane) pentru misiuni economice, dezbateri, mese rotunde, seminarii internaţionale, o sală pentru cursuri (36-48 persoane) şi o sală pentru programe de training (12-15 persoane).

Pentru a completa pachetul de servicii profesionale, centrul de afaceri dispune de un restaurant exclusive business cu bucătărie internaţională dedicat deopotrivă a asigura serviciile de catering necesare centrului de conferinţe, dar şi pentru organizarea evenimentelor corporate (business parties, lansări de produse) şi celor personale având o capacitate de 150-250 persoane.

Dacă centrul internaţional de conferinţe şi restaurantul reprezintă valoarea adăugată a Waterhouse, celelalte două etaje (parterul şi etajul I) au fost gândite ca spaţii de închiriat pentru birouri clasa A internaţional pentru bănci, companii multinaţionale, firme de consultanţă, start-up-uri.

Finalizarea proiectului la cheie este estimată pentru decembrie 2008.

sursa: www.waterhouse.ro

Tags: , , ,