Blueleaf este premiat cu ISO 9001

Scris de Advisor pe June 27th, 2011 in Stiri

9 iunie 2011. Agentia digitala Blueleaf a fost premiata cu standardul ISO 9001 ca recunoastere a angajamentului sau fata de serviciile acordate clientilor si fata de calitatea furnizarii lor.

Directorul general, Adrian Lomas, a spus: “Aceasta certificare ISO subliniaza angajamentul pe care ni l-am luat fata de clienti si faptul ca punem calitatea in centrul atentiei noastre. Intregul proces a fost – si va continua sa fie – foarte valoros pentru afacerea noastra, dandu-ne posibilitatea de a ne analiza procesele si de a ne imbunatati unde este posibil sa o facem.

Acesta nu este doar un simplu certificat in ochii nostri. Cel mai important lucru este ca noi oferim clientilor nostri servicii de un inalt nivel, in mod constant.”

“Ne-am pretuit dintotdeauna capacitatea de a avea o abordare profesionala in tot ce facem, prin urmare suntem incantati ca acest lucru a fost oficial recunoscut prin certificarea ISO 9001.Blueleaf a fost premiat cu ISO 9001 ca recunoastere a angajamentului nostru fata de serviciile de calitate furnizate clientilor,” se declara pe site-ul web al companiei, http://www.blue-leaf.co.uk/.

“ Departe de a fi un exercitiu birocratic, afacerea noasta s-a supus unei cercetari atente efectuate de Biroul de Evaluare Britanic (British Assessment Bureau) pentru a ne asigura ca facem ceea ce spunem ca facem si ca am implementat un sistem de management care garanteaza continuitatea si imbunatatirea,” se mai mentioneaza pe site.

Adrian Lomas, directorul general, a comentat: “Sunt extraordinar de multumit ca am obtinut certificarea ISO 9001 care arata modul in care punem accentul pe calitate. Aceasta inseamna ca oferim servicii de inalta calitate clientilor nostri si ca avem la dispozitie procedurile internationale care ne ajuta sa o facem cum trebuie. Am fost intotdeauna foarte buni, insa acum suntem foarte buni in mod oficial!”

sursa: www.chesterchronicle.co.uk si www.blue-leaf.co.uk