AMREL primeste certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe September 29th, 2012 in Stiri

Los Angeles, California. 27 septembrie 2012. American Reliance, Inc. (AMREL) a anuntat ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru proiectarea, dezvoltarea, productia si personalizarea solutiilor de calcul mobile.

ISO 9001:2008 este un standard recunoscut international, care cuprinde cerinte referitoare la sistemele de management al calitatii.

Pentru a primi certificarea, o organizatie trebuie sa demonstreze ca indeplineste o varietate de cerinte, printre care si urmatoarele:
– Sistemul de management al calitatii sa fie auditat in mod regulat si evaluat in privinta conformitatii si eficacitatii sale;
– Politicile privind calitatea sa fie intelese si respectate la toate nivelurile si de catre toti angajatii; fiecare angajat sa lucreze pentru indeplinirea unor obiective masurabile;
– Compania sa elaboreze si sa implementeze sisteme de comunicare cu clientii despre informatiile referitoare la produse, solicitarile de informatii, contracte, comenzi, feedback si reclamatii;
– Compania sa isi treaca in revista periodic performanta cu ajutorul auditurilor interne si al sedintelor;
– Multe alte criterii.

“Calitatea a constituit dintotdeauna o mare prioritate pentru AMREL,” a declarat Edward Chen, CEO, AMREL. “Practic fiecare angajat se implica zi de zi in pastrarea excelentei produselor si serviciilor. Certificatul ISO 9001 ne permite sa ne documentam angajamentul pe termen lung fata de calitatea ofera clientilor nostri si celorlalte parti interesate. De asemenea, ea ne ilustreaza angajamentul de a imbunatati continuu calitatea la toate nivelurile organizatiei noastre. In plus, ISO 9001 arata la ce se pot astepta clientii cand ne incredinteaza afacerile lor.”

Perry Johnson Registrars, Inc i-a acordat companiei certificarea pe 27 august 2012, dupa ce a realizat un audit minutios al acesteia. Certificatul de inregistrare poate fi consultat la adresa: http://computers.amrel.com/about-amrel/iso.

American Reliance, Inc. (AMREL) isi utilizeaza cunoscutele platforme de calcul mobile ROCKY pentru a proiecta si a produce solutii personalizate, interoperabile. Calculatoarele AMREL sunt certificate independent conform standardului MIL-STDs 810/461. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.amrel.com.